2789
عنوان

رسیدگی ب پوست

263 بازدید | 21 پست

کیا تو خونه ب خودشون میرسن و نتیجه دیدن؟با ماسکای خونگی و ساده؟میشه بگین...پوستم مرده هست اصن شادابی نداره

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

ی ق غ نشاسته رو تو نصف لیوان گلاب حل کن بزار رو سماور ی حورده خودشو گرفت بیارش ازش بردار فوت کن بمال ب صورتت بعد نیم ساعت بشورش بعدشم آب یخ بزن ب صورتت باعث سفت سفید و رفع جوش و لک صورت میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منکه پوستم چرب و گندمیم هر ماسکی استفاده کردم پوستم تیره تر شده ترجیح دادم هیچی نزنم و از وقتی هیچی ...

منم گندمیم کک مک دارم و دور چشام سیاهه و جای جوش داره

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ی ق غ نشاسته رو تو نصف لیوان گلاب حل کن بزار رو سماور ی حورده خودشو گرفت بیارش ازش بردار فوت کن بمال ...

اخه انگار تاثیر ندارن.؟چقدر باید مصرف بشه 

ی هفته هر روز بزن میبینی تاثیرشو

خودت استفاده کردی؟

عکس پوستمو بزارم شب خوابت نمیبره ها دیگه نشنوم ب پوستت بگی داغون

بخدا خستم کرده، همش جوش و جای جوش و منافذ باز، اصلا معلوم نیست چه مرگشه، هم خشکه هم چرب، اصلا شادابی نداره، بس که رفتم دکتر دیگه بریدم، هیچ دکتری سر در نمیاره، فقط نسخه پر میکنن جیبم خالی میشه😔😔😔😔

بخدا خستم کرده، همش جوش و جای جوش و منافذ باز، اصلا معلوم نیست چه مرگشه، هم خشکه هم چرب، اصلا شادابی ...

شاید تو هم مث من هورمون مردانه داری من بخاطر پلی کیستیک بودنم جوش میزنم ی مدت ک تو کار بچه نبودم قرص اسپیرونولاکتون و یاسمین میخوردم صورتم مث برف سفید و صاف شده بود بعدش ک ول کردم باز جوش زدم تو هم میخای ی آز و سونو بده واسه هورمونات