2777
2789

من تا حالا هزار تا رمان خوندم

اکثر رمان هایی که اینجا میگن و خوندم

ولی اگه بامداد خمار و دالان بهشت رو خوندی

من رمان همکارم میشی خیلی خندوندم

و رمان طواف عشق رو خیلی دوس داشتم

و رمان سفر به دیار عشق جالب بود

و خیلی های دیگر

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درباره مردم کلخچانه از روستاهای سبزوار فکر کنم بعد روند زندگی سخت اهالی ده  بیابانی رو خیلی ماه ...

عشقم قسمت خطرناکشو ک شرح دادی قشنگ چیشو نخونم😁همین چنتا جملت دسشویی لازمم کرد😧

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
عشقم قسمت خطرناکشو ک شرح دادی قشنگ چیشو نخونم😁همین چنتا جملت دسشویی لازمم کرد😧

😂😂😂😂😂خلاصه وار بود همیشه جزئیات ترسناکه😐😐ولی شخصیت خلیفه چالنگ رو دوس داشتم هی میگفت بزها به صف😂😂قشنگ بود خیلی تخیلیه دیگه واقعی که نیست نترس😂

و دیگر هیچ...

نمیدونم چه سبکی پیخونی صحرای محشر محمد علی جمالزاده جای خالی سلوچ دولت ابادی کلیدر دولت آبادی سل ...

سلام عزیزم خوبی؟شوهرت سربه راه شد؟😍😘دلم برات تنگولیده شده بود چندوفته نبکدی

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
😂😂😂😂😂خلاصه وار بود همیشه جزئیات ترسناکه😐😐ولی شخصیت خلیفه چالنگ رو دوس داشتم هی میگفت بزها به ...

خلاصت تو حلقم😁ی ذره دیگه بگذره خلیفه چالنگ و با رسم شکل تو ضیح میدی😰😂

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
میگفت قد بلند بوده و چهار شونه با ردای از جنس کرباس درویشی😂

یا خدااا قدشم بلند بوده 😰احتمالا ابروهاش پیوندی نبوده ؟الانه ک شوهررو خلیفه چالنگ فرضش کنم 

قشنگ معلومه  ترسیده بودیا دیالوگا کامل ورد زبونته😁

یا خدااا قدشم بلند بوده 😰احتمالا ابروهاش پیوندی نبوده ؟الانه ک شوهررو خلیفه چالنگ فرضش کنم  ق ...

ترسناک بود اره 😐 ولی از آثار دولت آبادی کلیدر رو خوندم واقعیه داستانش یعنی محشر بودا محشر حرف نداشت جای خالی سلوچم قشنگ بود 

و دیگر هیچ...

ترسناک بود اره 😐 ولی از آثار دولت آبادی کلیدر رو خوندم واقعیه داستانش یعنی محشر بودا محشر حرف نداشت ...

شنیدم قلمش قشنگه حتما میخونم دوستم ممنون

بچه ها  لطفا پی دی اف رمان هایی که گفتیم اگر دارین رو بزارین اینجا 😘

چرا اندروید نمیخونی پی دی اف سخته ک

چرا اندروید نمیخونی پی دی اف سخته ک

چطوریه؟ میخوام فایلی باشه که بدون احتیاج به آنلاین بودن در زمان های بی کاریم بخونم . فرقی نداره ورد پی دی اف اگر اندروید هم اینطوره اندروید بزارین😊

چطوریه؟ میخوام فایلی باشه که بدون احتیاج به آنلاین بودن در زمان های بی کاریم بخونم . فرقی نداره ورد ...

اندروید بهتره ب آنلاین بودنم احتیاج نداره