2821
2789
عنوان

پری و من

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست
ای بابا ! ..تو تازه عروسی و طبیعی جلوگیری کردی ؟؟!!چی بهت بگم من آخه...کاندوم استفاده کنید خب 

نمیدونم ک آقای شوهر از خودش کشف کرده اینو 

هر چیم میگم امکان بارداری هس میگه ن

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
منم دوماه بعد عروسی غیر منتظرانه باردار شدم😂😂

مبارکه😁😁😁

آخه کلی قسط و وام داریم برا همین نمیخوام

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ک آقای شوهر از خودش کشف کرده اینو  هر چیم میگم امکان بارداری هس میگه ن

عیبی نداره ...شما هم یه دوقلو واسش بدنیا بیار تا دستش بیاد!

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
عیبی نداره ...شما هم یه دوقلو واسش بدنیا بیار تا دستش بیاد!

توان زاییدن ندارم خواهر کوشولو موشولوام 😂

توان زاییدن ندارم خواهر کوشولو موشولوام 😂

خب حالا ک کوچولویی جلوگیری کن...قرص ضدبارداری بخور

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
خب حالا ک کوچولویی جلوگیری کن...قرص ضدبارداری بخور

چشم😶😶😶

واسه من بچم الان نزدیک دوسالشه مبارک نیست😂😂

خداحفظش کنه😙

2823
2791
2779
2792