2777
2789
عنوان

هتل خوب و قیمت مناسب مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 12258 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هتل حجت خیابان ۱۷شهریور هتل خانه سبز هتل پارس کلا مشهد هتل زیاد داره 

آره میدونم ولی ارزون با عذای خوب و جای خوب😎😁😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
جدی میگم.اگه تنها هستی می تونی بیای...

ممنون عززیزم با همسرمم 😍 خودت هتل قیمت مناسب سراع نداری؟ خودم آتی و پارمین رفتم خیلی خوب بودن قیمتشونم مناسب میگم شاید ازون بهتر پیدا کردم 😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ممنون عززیزم با همسرمم 😍 خودت هتل قیمت مناسب سراع نداری؟ خودم آتی و پارمین رفتم خیلی خوب بودن قیمتش ...

هتل زیاده. اونا که خوبه خیلی گرونه.....اجاره سوئیت روزانه هست که قیمتش مناسبه...بزن اجاره سوئیت روزانه در مشهد سرچ کن می بینی...

هتل زیاده. اونا که خوبه خیلی گرونه.....اجاره سوئیت روزانه هست که قیمتش مناسبه...بزن اجاره سوئیت روزا ...

مرسی 😍

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت هتل اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون هتل گرفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارم 26709011

قیمت روز   هتل ارزون و خوب صبحانه ناهار شام

رزرو هتل های اقامتی تا5ستاره 

رزرو تورهای داخلی رو خارجی

با بهترین کیفیت و قیمت مناسب 

اقساط ونقدی 

رزرو اینترنتی و انلاین                    شرکت اوای سفر خانم تاج              0912653160