2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ

43455 بازدید | 29 پست

سلام خانوما. 

من جدیدا تخمدان سمت چپم موقع تخمک گذاری،یه هفته قبل پریود و تو دوره پریود شدیدا درد میگیره. تهوع و نفخ  هم میگیرم این مواقع.۴ ماه اینطوری بودم و هر ماه فقط تخمدان چپ درد داره حتی موقع تخمک گذاری. فکر کردم باردارم ولی منظم پریود میشم و بی بی چک هام همه منفی بود. امروز که پریودم شروع شد درد هم داشتم بعد یکم ماساژ دادم انگار از اون نقطه حباب های گاز در میومد و صدا میداد. خیلی نگرانم نکنه باردارم و نمیدونم؟ یا ممکنه کیست باشه؟ 

دکترم هم وقت گرفتم و سونو ولی دارم سکته میکنم تا بفهمم. کسی کیست داشته با این حالت ها؟ توروخدا راهنماییم کنین

عزیزم منم سمت چپ زیرشککممم خیلی درد میکرد یایهو میگرفت اما پریود نشدم رفتم ازمایش بارداربودم

من پریودام رو منظم دارم آخه.... بی بی چکام هم منفی بودن همه اگه نه میرفتم آزمایش... خیلی نگرانم چون هیچی رعایت نکردم. ممکنه اصلا تو آدم ۱۴ هفته باردار باشه و شکمش صاف باشه و بی بی چک منفی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پریودام رو منظم دارم آخه.... بی بی چکام هم منفی بودن همه اگه نه میرفتم آزمایش... خیلی نگرانم چون ...

نه عزیزم خیلیه ۱۴هفته پریودم ممکنه بشی تو بارداری این ملاک نیس برو ازمایش خون بده عزیزم

عزیزم منم سمت چپ زیرشککممم خیلی درد میکرد یایهو میگرفت اما پریود نشدم رفتم ازمایش بارداربودم

سلام عزیزم 

منم الان اینجوریم 

۵ روز  پریودیم عقب افتاده 

بی بی منفی میزنه 

بنظرت حامله ام ؟

سلام عزیزم  منم الان اینجوریم  ۵ روز  پریودیم عقب افتاده  بی بی منفی میزنه&nb ...

نمیدونم بخدا ان شاالله کن حامله باشی من یوقت توخواب میومدبچرخم تیر میکشید فک میکردم حالت یه غده داره تو شکم خیلی ترسیده بودم اصلا یذره شک نداشتم ب بارداریم چون اصلا اقدام نداشتم

نمیدونم بخدا ان شاالله کن حامله باشی من یوقت توخواب میومدبچرخم تیر میکشید فک میکردم حالت یه غده داره ...

من فقط زیر دلم   سمت چپش تیر میکشه یه جوری الان  تا کف پای چپم رفت و همینطور ترشح غلیظ هم دارم 

سلام عزیزم  منم الان اینجوریم  ۵ روز  پریودیم عقب افتاده  بی بی منفی میزنه&nb ...

حتی اگه بعد خشک شدن هاله بندازه 

یا چند روز بعد بزن اون هاله پررنگ تر از قبل بشه یعنی بارداری 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 

گمون نمیکنم باردارباشی 

نگران نباش

بچه ها من امروز روز۱۳ سیکلم بود اندازه فولیکولم ۱۲ و۱۰ بود ممکنه تا پریود شم بزرگترشه ؟

یا قید این ماه روهم‌بزنم؟

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
گمون نمیکنم باردارباشی  نگران نباش بچه ها من امروز روز۱۳ سیکلم بود اندازه فولیکولم ۱۲ و۱۰ بود ...

دوره هاتون چند روزه هست؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
دوره هاتون چند روزه هست؟

فولیکول تا زمان تخمکگذاری رشد میکنه و بعد ازش تخمک خارج میشه 

رشدش تا روز تخمکگذاری هم روزانه حدود 1 میلیمتره 

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.