2777
2789
عنوان

بازیگری

2255 بازدید | 9 پست

کیا بازیگری رو دوس دارن؟؟؟

تا الان برای این ارزوتون چی کار میکنین؟؟؟؟

برای ورود به تئاتر باید چیکار کنم؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعا هدفتون اینه ک سریعتر ب آرزویی ک دارین برسید  باید برید تهران  کلاساشون خیلی زم ...

در حال حاضر چ بازیگرایی کلاس دارن؟؟؟

شما میدونی؟

مرسی بابت راهنمایی هات

عزیزم اگر واقعا دوست داری بازیگر بشی باید کفش آهنی بپوشی . اول به فرهنگسراهای شهرتون سر بزن . یا مراکز فرهنگی‌ .مطمئنا کلاس بازیگری دارن . یک‌دوره شرکت کن . بصورت مبتدی . این حرکت اول فقط برای اینه که شما مطمئن بشی که علاقت واقعیه . و‌تواناییه کافی برای حضور در این عرصه رو داری. بعد باید مطالعاتت رو‌ وسعت بدی . کتابهای مربوط به این رشته رو بخون . بهترین کتاب مجموعه کتابهای استانیسلاوسکی هست .‌ مطالعه پنجاه درصد قضیه اس .‌ اگر بتونی کنکور هنر شرکت کنی و‌دانشگاه بری و اصولی اموزش کامل ببینی که عالی میشه . حالا این به کنار . برگردیم به ادامه ی همون مسیر قبلی . یعنی پایه مبتدی رو بگذرونی تو شهر خودتون و جذب گروههای تئاتر بشی . بعد حتما لازمه دوره تکمیلی بیای تهران . در حال حاضر موسسه های مهمی رشد کردن که مدرسهای عالی و کار بلدی داره . مثل موسسه کارنامه . مثل سوره . مثل موسسه امین تارخ . و موسسه پریسا بخت آور همسر اصغر فرهادی . تحقیق کن و حتما لازمه که بیای .‌چون این جاها فرصت دیده شدن و‌ جذب به کار رو برات فراهم میکنه و رزومه ات رو بالا میبره .مثل معدل بالا میمونه . میدونی که ایران مذرک گرایی ارزشه .ومجبوری مدام مدارکتو بالا ببری . 

انشالله موفق باشی عزیزم

عزیزم اگر واقعا دوست داری بازیگر بشی باید کفش آهنی بپوشی . اول به فرهنگسراهای شهرتون سر بزن . یا مرا ...

دوست عزیز خیلی ازت ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و برام کامل توضیح دادی...

واقعا یک مسیر تقریبی رو بهم نشون دادی..

انشاالله همیشه اونی بشه که میخوای...

بازم ممنون بابت توضیح کاملت...

از گفته هات استفاده میکنم حتما...