2821
2789
عنوان

روتین پوست

2268 بازدید | 26 پست

خاانوما بیایین روتین پوستتون رو بگید خودمم میگم 

روتین شب (قبل از خواب)

صورتمو با شیر پاک تمیز میکنم (روغن نارگیلیا نیوا یا ساویز )با یکیشون 

با شوینده صورت (شامپو بچه فیروز)میشورم 

تونر میزنم (گلاب)

مرطوب کننپه ابرسان اهن و منیزیم ،کنترل کننده آربی پوست ،تغذیه کننده پوست (بیول تی تری)میزنم همش داخل یه کرمه 

کرم دور چشم (ویتامین آ چشمب میزنم)زیروییت اسمش

مرطوب کننده لب (vov)

صبح 

صورتمو با شمامپو چه میشورم کرم بیول هم میزنم 

البته بعضی مقع ها روغن گلیسرین هم میزنم

👈زندگیـ،راضیـ نگهـ داشتنـ ،همهـ نیستـ👉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوووه. ماشاله چ حوصله ای 

حقیتشهمیشه این جوری نیست ک بعضی از شبا ک حوصله داشته باشم

اما وقتی انجام میدم خیلی حس خوبیه

استارتر فقط شامپو بچه قدرت پاک کنندگیش پایینه ...حتما میسلارواتر بگیرید ...شامپو بچه برای شستن چشم خوبه ...واسه چشم هم دوفاز بگیرید جداگانه ...من شامپو وی کر میزنم سولفاتم نداره

استارتر فقط شامپو بچه قدرت پاک کنندگیش پایینه ...حتما میسلارواتر بگیرید ...شامپو بچه برای شستن چشم خ ...

عزیزم چه مارکی خوبه بگیرم؟!

صبح با فوم سینره و فیس براش میشورم بعد میذارم خودش خشک بشه بعد ویتامین سی دکتر گرندل میزنم تقویت مژه ابرو سریتا

عصر حتما یه ماسک میذارم رو صورتم ،برای دور چشمم هم مخلوط خیار و گلاب میزنم به پد میذارم رو چشمم بعد میشورم با تونر پاک میکنم کرم آبرسان ضد چروک گینو میزنم ،دور چشم سیکرت میزنم.  به لبم هم ویتامین ای.  میگیرم میخوابم. 😊

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن