2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
نمیخام بترسونتما. آزمایش ام اس دادی؟

دو سال پیش که چند روزی اینجوری شدم از سرم ام از ای گرفتم چیزی نبود خداروشکر

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

البته کمبود ویتامین ب ۱۲ و عفونت هایی مثل آبله مرغان باعث بی حسی میشه حتما برو دکتر و موضوع رو جدی بگیر عزیزم

مُشکلِ خِیلیا اینهِ کهِ {جای خودشون} میخان بقیه رو آدم کنن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوشای آرامبخش بخور. بابونه،زعفرون،سیاهدانه.  برای سیستم ایمنیتم اگه میتونی سه روز تو هفته صب ...

واقعااااا چ خوووب میشه بگین چقدر طول کشید

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
البته کمبود ویتامین ب ۱۲ و عفونت هایی مثل آبله مرغان باعث بی حسی میشه حتما برو دکتر و موضوع رو جدی ب ...

ممنون ولی آزمایشی دادم کمبود نداشتم نمی‌دونم دیگه چکار کنم😥😥

واقعااااا چ خوووب میشه بگین چقدر طول کشید

من حدود 5 ماه اینا کشید. ولی چون به این سبک عادت کردم هنوزم انجام میدم. البته اگه طبعت گرمه کمتر انجام بده. ولی من طبعم سرده. البته میگم اگه چکاپ شدی اینارو انجام بده. اگه بعد دوسه ماه بهتر نشدی پیش متخصص مغزو اعصاب حتما برو. اصلا الانم اگه میتونی اول برو پیش متخصص برات mri بده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من حدود 5 ماه اینا کشید. ولی چون به این سبک عادت کردم هنوزم انجام میدم. البته اگه طبعت گرمه کمتر انج ...

خیلی ممنون ام از ای انجام دادم چیزی نبوده خداروشکر ازمایشمم سالمه دکترم رفتم میگه عصبیه...

من حدود 5 ماه اینا کشید. ولی چون به این سبک عادت کردم هنوزم انجام میدم. البته اگه طبعت گرمه کمتر انج ...

من آلن نسبت به اول خیلی بهترم ولی بعضی وقتا باز همینجوری میشه و هنوز هست میخواستم بدونم خوب خوب میشه یا نه

مال شما ام عصبی بووود؟؟؟؟

مال شما ام عصبی بووود؟؟؟؟

بله. من تو یه برهه ای خیلی ناراحتی اعصاب داشتم حتی خودکشی کردم ولی الان خوبم کامل. ذهنتو آروم کن. هیچ چیز و هیچکس ارزش بهم زدن آرامشتو نداره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
بله. من تو یه برهه ای خیلی ناراحتی اعصاب داشتم حتی خودکشی کردم ولی الان خوبم کامل. ذهنتو آروم کن. هی ...

آره واقعاااا هیچ چیز ارزش ندارد که آدم سلامتیش به خطر بندازه دارو ام خوردین یا نه خودش خووب شد 

ولی من تا شرایطم خوب نشه فکر نکنم خوب بشم😢😢😢

آره واقعاااا هیچ چیز ارزش ندارد که آدم سلامتیش به خطر بندازه دارو ام خوردین یا نه خودش خووب شد  ...

دکتر گفت چیزی نیست. دارو نداد به من