2777
2789
عنوان

عصبانیم

130 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یکی ازاشناهامون بهم گفته تورو یکی معرفی کرده بوده ولی گفتن نگاه به ظرافتش نکنید اون همسن فلان دختره سنش بالاس درصورتیکه من فقط ۲۹سالمه خب اون طرف بجای لودادن سن وسالم صبر میکرد میومدن 

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزان نمیدونم چرا طرف اینو گفته حتی بهم گفته چه فایده که حیض میشی وختی بچه نداری دلمو شکست منم گفتم نازا نیستم که ادم مجرد بچه ازکجا بیاره اخه 

نه عزیزان نمیدونم چرا طرف اینو گفته حتی بهم گفته چه فایده که حیض میشی وختی بچه نداری دلمو شکست منم گ ...

بعضیا شعور ندارن. خدا جوابشونو میده تو خودتو ناراحت نکن...ان شاالله بهترینا نصیبت میشه. اعصابتو برا خاطر حرف آدمای بیشعور خراب نکن. 

نه عزیزان نمیدونم چرا طرف اینو گفته حتی بهم گفته چه فایده که حیض میشی وختی بچه نداری دلمو شکست منم گ ...

این کلا ببخشید شعور نداشته مگه حتما همه باید ازدواج کنن من خودمم الا 28سالمه مجردم برامم مهم نیس چون کسی که میخواستیم هنوز پیدا نکردیم حالا برا حرف مردم بیایم ازدواج کنیم بدبخت شیم چی بشه . ابن همه بچه اوردن کجای دنیا رو گرفتن مگه وظیفه دختری و زن بودن بارداریه فقط . بهش اهمیت نده فکرشو نکن 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بعضیا شعور ندارن. خدا جوابشونو میده تو خودتو ناراحت نکن...ان شاالله بهترینا نصیبت میشه. اعصابتو برا ...

هی میگه تو خونه ی پدری پیر شدی 😢ومیگه خدارو شکرکه موندی خونه 😢ومیگه نیبینم که دیگه خواستکار نداری رد کردی الانم همه رو میگیرن تو رو نمیگیرن 

هی میگه تو خونه ی پدری پیر شدی 😢ومیگه خدارو شکرکه موندی خونه 😢ومیگه نیبینم که دیگه خواستکار نداری ...

کی میگه بهت؟ منم مجردم.. اصلا به حرف بقیه توجه نکن از خدا بخواه یک شخص خوب سر راهت قرار بده... به حرف هیچکس اصن اهمیت نده....مهم سن ازدواج نیست کیفیته. اصن ناراحت نباش...به این چرت و پرتا توجه نکن

منم تو جواب بهش گفتم مگه پنجاه سال پیشه که همه چیز راحت باشه الان همه چیز گرونه وادما هم پیچیده شدن ومعیارا عوض شده زندگی خیلی سخته فکر کرده زمان جوونیای خودشه که تو ارزونی وراحتی بوده خب شانس ما این بوده که جوونیمون تو اوضاع نابسامان بیفته دست خودمون نبوده که 

کدوم شهری دوستم?

مرند عزیزم شهر کوچیکیه واگه بتونم احتمالا ازینجا برم ادمای عجیبی داره واصلا نمیتونم اینجاوادمای عتیقه اینجا رو تحمل کنم 

مرند عزیزم شهر کوچیکیه واگه بتونم احتمالا ازینجا برم ادمای عجیبی داره واصلا نمیتونم اینجاوادمای عتیق ...

منم بخاطر همین پرسیدم عزیزم

شبا خواب گربه وموجودات عجیبی میبینی

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤