2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حتما اذیت میشه دیگه.

من اصلا رابطه کامل یعنی دخول ندارم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

به نظر من میتونین بدون دخول هم شوهرتو رو راضی کنین به خاطر بچتون نزدیکی نکنید حتما اذیت میشه که جمع میشه.اگه رابطه زیاد باشه و شدید ضرر داره باعث زایمان زود رس پاره شدن کیسه آب هم میشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چ جالب.... من دکتر گفت تا11هفتگی نداشته باش.  با اینکه نه مشکل خاصی دارم نه لکه بینی

من خودمم مشکل خاصی ندارم تا الان رابطه نداشتم هرچی بیشتر رعایت کنی بهتره

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
چ جالب.... من دکتر گفت تا11هفتگی نداشته باش.  با اینکه نه مشکل خاصی دارم نه لکه بینی

توصیه‌ی عمومی اینه که اگر بارداری پیچیدگی خاصی نداره رابطه از  اول مجاز هست.. دکتر شما یا از سابقه‌ی قبلی بدنت اطلاعی داشته یا نظر شخصی خودش را گفته و نظرش علمی نبوده. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

اینجا عقیده بر اینه که رابطه و نیاز جنسی یک چیز وحشی حیوانی هست که فقط برای بچه دار شدن مجاز هست. هر وقت خانوم باردار که سهله خانومی که بچه‌ی کوچک داره سوال بکنه که نشون بده این رابطه براش مهم هست، متهمش می‌کنند به بدترین چیزها. از روی که بیبی چک مثبت میشه تا چند سالگی بچه رابطه تعطیل هست. مادرهای نمونه‌ای هستند ولی زندگی‌های زناشویی از کار افتاده دارند. خلاصه تا جایی که من دیدم اکثریت طبقه‌ی متوسط و پایین (فرهنگی) ایران عقیده‌شون این طور هست. به همین دلیل سوالات اینجوری را اصلا از افراد ناشناس نپرس که غلط‌ترین جواب را می‌گیری.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»