2777
2789
من شوهرم پولدار خودم بدبخت درک نمیکنع من پول لازمم پول دارا بعضی وقتا بی درک میشن

دقیقا .. خب اگه برا خرید جهیزیه میخواین و اونم وضعش خوبه بگین همشو بده ب شما بعد پدر مادرتون قسطشو بدن ...چون واقعا قسطش خیلی بهتر از بقیه وامهاست و همینطور درصد سودش کمتره ب خانوادتون کمتر فشار میاد

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
یسوال قسط وام ازدواجتون کی میده شوهرتون یاخودتون

ما ب صورت مشترک گرفتیم و خرجش کردیم الان همسرم میده کلا

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا .. خب اگه برا خرید جهیزیه میخواین و اونم وضعش خوبه بگین همشو بده ب شما بعد پدر مادرتون قسطشو ب ...

بابام مریض و بدون درامد میخام از حقوق خودم قسطش بدم شوهرم درست نمیدونه اوضاع بابام خرابه نمیخام بابام جلوش تحقیر بشه خیلی سختعععههه

بابام مریض و بدون درامد میخام از حقوق خودم قسطش بدم شوهرم درست نمیدونه اوضاع بابام خرابه نمیخام بابا ...

درکتون میکنم 😔 ولی اگه خودتون کار میکنین و قسطشو میدین همون سهم خودتونو فعلا بگیرین ک قسطش براتون سنگین نباشه اگه هم میدونین توانشو دارین ک قسط هر دوتاش پرداخت کنین باهاش صحبت کنین ک همشو بگیره براتون ...

اصصصلا خرج عروسی نکنین مث من پشیمون میشین فقط بدین جلو خونتون یا ماشین

جدی

منم میگم ۶۰تومنو کلا بزاریم کنار بقیه ام کمک کنن ی خونه تمیز رهن کنیم.ازینورم میگم خب پول وام نباشه اون چجوری میخواد عروسی بگیره

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
درکتون میکنم 😔 ولی اگه خودتون کار میکنین و قسطشو میدین همون سهم خودتونو فعلا بگیرین ک قسطش براتون س ...

میگم پولدارا چون دارن درک نمیکنن دقیقا بحثم همینه چون نمیتونم مسئله رو برای شوهرم باز کنم اصلا درکم نمیکنع

جدی منم میگم ۶۰تومنو کلا بزاریم کنار بقیه ام کمک کنن ی خونه تمیز رهن کنیم.ازینورم میگم خب پول وام ن ...

از من میشنوین اگه تیکه تیکه قرض کردین هم بکنین ولی ب هیچ عنوان پول نقدتونو خرج عروسی نکنین..

پول نقدو بدین پیش خونه...اگه ندارن چیزای عروسی رو قرض کنین

میگم پولدارا چون دارن درک نمیکنن دقیقا بحثم همینه چون نمیتونم مسئله رو برای شوهرم باز کنم اصلا درکم ...

نمیدونم 😔

از من میشنوین اگه تیکه تیکه قرض کردین هم بکنین ولی ب هیچ عنوان پول نقدتونو خرج عروسی نکنین.. پول نق ...

منم میگم نهایتا تاریخ عروسی بافاصله طولانی میشه دیگه عوضش باخیال راحت میریم خونه خودمون.بابام میگه نهههه عقد نباید طولانی باشه

منم میگم نهایتا تاریخ عروسی بافاصله طولانی میشه دیگه عوضش باخیال راحت میریم خونه خودمون.بابام میگه ن ...

خب دیگه باید ی جوری راضیش کنین ...منکه خیلی پشیمونم وام ازدواجمو برا عروسی خرج کردم اگه میدادمش جای ی ماشبن و برا عروسیم قرض میکردم الان قرضا رو داده بودم ولی در عوض ماشینم قیمتش ۳ برابر شده بود 

خب دیگه باید ی جوری راضیش کنین ...منکه خیلی پشیمونم وام ازدواجمو برا عروسی خرج کردم اگه میدادمش جای ...

شانس ماس اخه.تا نوبت ماشد مملکت ریخت بهم همچی ده برابر شد.الان باپولی ک میتونسم بهترین جهیزیه رو بدم..الان میتونم متوسط شایدم رو به پایین...

شانس ماس اخه.تا نوبت ماشد مملکت ریخت بهم همچی ده برابر شد.الان باپولی ک میتونسم بهترین جهیزیه رو بدم ...

اره ...خیلی اوضاع خراب شده تنها کاری ک میگم اگه انجام بدین خوبه همینه ...ب هیچ عنوان پول نقدتونو ندین جا خرج عروسی یا باهاش ی ماشین بخرین یا طلا یا بدین ی زمین یا حتی جلو رهن خونخ ....اگه بدین جا قرض دیگه تا بیاین پول نقد جور کنین برا خونه خیلی سخت میشه

اره ...خیلی اوضاع خراب شده تنها کاری ک میگم اگه انجام بدین خوبه همینه ...ب هیچ عنوان پول نقدتونو ندی ...

اره بنظر منم بهترین کار اینه که بدیم پول پیش خونه.اینجوری دست بهش نمیخوره خیالم راحت میشه

اره بنظر منم بهترین کار اینه که بدیم پول پیش خونه.اینجوری دست بهش نمیخوره خیالم راحت میشه

اره در هر صورت موفق باشین