2777
2789
عنوان

راهنمایی میکنین؟؟؟

54 بازدید | 7 پست

من ۶ساله که ازدواج کردم یه دختر ۴ساله دارم شوهرم کارمنده یه جای معتبریه ،اوایل زندگیم خیلی خوب بود سر ب راه بود طرز فکرش عقایدش همه چی خوب بود،تا اینکه دخترم بدنیا اومد بعد یه مدت اخلاقش عوض شد سرش همش تو گوشی و ت ل گ ....کلا آدم کم حرفی هم هست من همش بهش گیر میدادم‌ چون اصلا کمک نمیکرد منم دانشجو بودم کار خونه بچه اصلا افسردگی گرفته بودم اگه مامانم نزدیکم نبود واقعا نمیدونم چیکار باید میکردم همش میدونستم با یکی در ارتباطه ولی نمیتونستم ثابت کنم تا دو سال پیش ک مچشو گرفتم و دیگه نتونست انکار کنه گریه کرد و گفتش من بدون تو نمیتونمو ازین چرت و پرت ها منم ب قول دوستم زود بخشیدمش چون گفتم بار اولش بوده حالا اشتباه کرد و ببشتر خودمو مقصر میدونستم چون اونجوری ک باید میبودم خداییش نبودم(ادامه داره)

دیگه سعی کردم زندگیمو درست کنم ک بنظر خودم تا حدی موفق شدم چون زود میومد خونه جایی نمیرفت با گوشیش ور نمیرفت همش دوست داشت با هم باشیم تا ۵ ماه پیش ک الان من ۷ماهه باردارم با شده همون آدم سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوستاش میره بیرون دیروقت میاد خونه مثل دیشب اگه خونه هم باشه همش سرش تو گوشیشه اصلا واسه چند لحظه هم حوصله بازی با دخترمو نداره البته چند وقت پیش چهارروز رفته بودم مسافرت با خانواده خودم همش زنگ میزد دلم تنگ شده زودتر بیاین مثلا قرار بود سه شنبه بیایم گیر داده بود نه همین امروز برگردین تنهایی نمیتونم حوصله م سر رفته

اصلا بحث طلاق نیست من هم حق طلاق دارم هم از نظر مالی مشکلی ندارم تمام دغدغه م بچه هام هستن بخصوص دخترم اصلا هم حرف زدن باهاش هیچ فایده ای ندارم بنظرم شوهر من مثل خمیر میمونه هرکسی میتونه هرجوری ک بخواد ب اون شکل درش بیاره

چون دیشب رفته بود بیرون اعصابم بهم ریخت خودم سرما خوردم اصلا جون ندارم با این شرایطم رو پام وایستم الان بهش گفتم میخوام تا موقع زایمان برم خونه مامانم اینا مخالفتی نکرد فقط گفت پس من چی؟من خودم میدونم خیانت میکنه شاید الان در حد چت باشه ولی یبارم بهش گفتم اصلا برام اهمیتی نداره فقط از یه چیز بدم میاد ک با به نفر در ارتباط باشه بخواد با منم باشه ازین متنفرم