2777
2789
عنوان

هرکس میدونه جواب بده

60 بازدید | 8 پست

اگر فرزندتون نخبه باشه بخواید زودتر مدرسه بره یا خودتون معلم خصوصی بگیرید اموزش ببینه باد امتحذنات مدارس بده مثل بچه های جهشی خوندن چکار بایدکرد به اموزش پرورسش مراجته کنم؟مدیر مدرسه برم؟یا سازمان نخبگان؟چطوری استعداد بالای کودکم کشف کنم؟هوشش عالیه ولی من بلد نیستم چیکار کنم کمکم کنید وقتش حروم نشه شوهرم می گه حداقل مدرسه زودتر بره زودتر دیپلم بگیره دانشگاه بره غیر دروس مدرسه برای هوش بالاش چه کلاسی بفرستمش الان قران داره حفظ می کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اطلاعی ندارم در این زمینه ولی اگه میشه یه کم از تواناییهای هوشی بچه تون بگین

حافظه فوق العاده داره جدول ضرب رو زبانی حفظه ۳ جزقران حفظه ۱ سال ونیمش هست مکعب روبیک بلده تو۲۰ دقیق درست کنه پازل های بزرگتر از سنش درست می کنه حروف الفبای زبان رو حفظه الان بمن گیر داده یادم بده خودم روزنامه بخونم ریاضیات ازم می پرسه تاریخ ایران قدیم می پرسه محاسبات عجیب فیزیک می پرسه که من نمی فهمم

حافظه فوق العاده داره جدول ضرب رو زبانی حفظه ۳ جزقران حفظه ۱ سال ونیمش هست مکعب روبیک بلده تو۲۰ دقیق ...

ماشاءالله. خدا حفظش کنه. از کی حرف زدن رو شروع کرده؟ خودتون توی این زمینه ها باهاش کار کردین؟ بجز حفظ قرآن منظورمه

کج کلاه خان یارمه
حرف زدن از۹ ماهگی بله کار کردم ولی استعداد ذاتی داره

حتما پیگیرش باش. کمتر بچه ای هست که اینقدر باهوش باشه، نباید بذارین استعدادش هرز بره. خودتون هم توی خونه میتونین براش مثل معلم باشین ولی اگه اینا رو در قالب بازی بهش یاد بدین به نفع خودشم هست. حتما براش آموزش زبان از طریق کارتون رو شروع کن چون این بچه ای که شما ازش نوشتین به راحتی در عرض یکسال میتونه کاملا مکالمه کنه. 

کج کلاه خان یارمه