2777
2789

پاروکستین دارویی مؤثر از خانوادۀ SSRI هاست و عمدتا برای بهبود علائم افسردگی و وسواس تجویز می‌شود. این دارو به دلیل تاثیرات قدرتمند و مثبتی که دارد ممکن است باعث ایجاد وابستگی، اعتیاد و مصرف بیش از حد شود. پاروکستین معمولا دارای پیامدهای مثبت و زود بازدهی است؛ به دلیل حساسیت‌های داروهای اعصاب و روان، توصیه می‌کنیم هرگز آن‌ها را سر خود مصرف و یا به صورت ناگهانی ترک نکنید. در این مقاله به طور مفصل درباره تمام ابعاد داروی پاروکستین صحبت شده است. به جهت عوارض داروهای شیمیایی و اثرات کوتاه‌مدت آن‌ها توصیه می‌کنیم از دیگر روش‌های درمان افسردگی بهره‌مند شوید. برای این منظور می‌توانید به مقاله درمان افسردگی مراجعه کنید.

منبع : پاروکستین | عوارض و نحوه مصرف داروی پاروکستین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/