2777
2789
من اگه باردار نبودم حتما الان دوباره میرفتم اصلا احساس سبکی میکنی بعدش راستی خواستی هم انجام بدی از ...

من از یه نفر که خودش تو کار طب سنتیه شنیدم خودش تو بارداری حجامت کرده بود و بچه اش موقع تولد اصلا زردی نداشت

تصمیم دارم برم بپرسم چه ماهی تو بارداری باید انجام بدم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یه نفر که خودش تو کار طب سنتیه شنیدم خودش تو بارداری حجامت کرده بود و بچه اش موقع تولد اصلا زر ...

واقعا؟؟؟؟ اینطوری که خیلی خوبه ولی باید ب دکتر خودت هم بگی ببینی میذاره عایا

من از یه نفر که خودش تو کار طب سنتیه شنیدم خودش تو بارداری حجامت کرده بود و بچه اش موقع تولد اصلا زر ...

ماهه سه فقط مجازه برای حجامت

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
واقعا؟؟؟؟ اینطوری که خیلی خوبه ولی باید ب دکتر خودت هم بگی ببینی میذاره عایا

دکترای امروزی با دکترای سنتی لجن اووو اگر بیای تازه بهشون بگی هم باادم لج میافتن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

ماهه سه فقط مجازه برای حجامت

پس از من گذشته دیگه😕

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
پس از من گذشته دیگه😕

نه زدم اینترنت بالای پستتو بخون گذاشتم نوشته از ماه چهار بع بعد میشه بین ماه پنج و هفته خوبه

پس از من گذشته دیگه😕

هردومون میتونیم بریم😬😬😬