2777
2789
پیش چه دکتری باید برم؟

اغلب جاهایی ک حجامت می کنن

دکترهای طب سنتی هستن ک راهنمایی تون می کنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا؟؟؟ ینی در این حد 😀 دردش چقدر بود؟

آره من کلا خیلی سنگین لیدار میشم اونم ساعتای ۱۱

اما بعد حجامت تا یه مدت ساداب و سحرخیز شده بودم

دردش در حد تزریق آمپوله، قابل تحمله

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من اگه باردار نبودم حتما الان دوباره میرفتم اصلا احساس سبکی میکنی بعدش

راستی خواستی هم انجام بدی از یروز قبل ممنوعیات داره اونارو هم حتما رعایت کن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آره من کلا خیلی سنگین لیدار میشم اونم ساعتای ۱۱ اما بعد حجامت تا یه مدت ساداب و سحرخیز شده بودم در ...

اخ اخ گفتییی من دوباره خواب الود و کسل شدم و بدنم کرخ

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
چه جالب هست بعد روی بدن چه تاثیری می زاره 

یه مقدار از خون کثیف بدن رو خارج میکنه و بدن تعدیل میشه

مثلا مامانمو بردم چون گرگرفتگی شدید داشت اما بعد حجامت تا چند وقت راحت بود

سبک میشی

عسل؟؟چ جالب😀

آره عسل کلا ترمیم کننده ی خوبیه

تو حالت عادی هم رو زخم و سوختگی بزنی سریع تر درمان میشه

قبل و بعدشم شیره ی انگور یا شربت عسل بخور که یه وقت ضعف نکنی، من خیلی لاغر بودم اصلا ضعف نکردم اما بعضیا نمیدونم بخاطر استرسه یا چی ضعف میکنن