2777
2789
عنوان

دل درد بارداری

92 بازدید | 11 پست

بچه ها من هفته دوازده هستم و بعد از ادرار یا سرفه یا عطسه  درد شدیدی میگیره زیر دلم انگار یه رگی بگیره میگیره و ول نمیکنه کسی این جور بوده بدونه واسه  چی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجورم دیروز ب دکترم گفتم گف طبیعیه موقع عطسه دلتو با دست بگیر،بچه ها من شبا بعد غذا انگار معدم ...

وای منم  همین طور شب  موقع خواب انگار سنگ خوردم سر دلم گیر میکنه  و حالت تهوع شدید  میگن  تا چهار ماهگی همین هست😫

منم زیر دلم درد میکنه ولی نمیدونم باردارم یانه دو روز پریودی بعد لکه های قهوه ای میبینم وحالت تهوع د ...

باید بزاری یه کم بگذره واسه هر کس یه جوره واسه من که تا دو ماه اصلا  نفهمیدم حامله هستم هیچ حالتی نداشتم واسه شما هم  شاید قبل پریود هست یه کم صبر کن بی بی چک بزن

تست زدم منفی بود 

تست  اولش میتونه اشتباه بگه باید یک هفته بگذره از پریود واسه من روز بعد پریود منفی بود چهار روز بعد مثبت اما یه تست مخصوص هست یه هفته زودتر نشون میده

مارکش چیه بی بی چک ؟

clear blue   هم خیلی  دقیق  هست  هم اینکه حتی  هفته هارو  هم میگه که چند هفته هستی  هم یه مدل هست که از پریودت  یه هفته  زودتر  بهت میگه حامله باشی