2777
2789
عنوان

پول بگیرم

196 بازدید | 11 پست

و مرخصی زایمانم حالا حقوقمو فعلا ندادن البته دستم پو ل دارم دیشب رفتیم سونوگرافی برا بچم شوهرم جایی بود تا برسه نوبتمون شد من پولشو دادم بگم بهش پولشو بده یا بیخیال شم ۱۱۰تومن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اینجوری باشوهراتون پول تو پول من دارین؟!!!!!

من که همه رو مینویسم ازش میگیرم😎

بله وقتی خودم درامدی ندارم و همون قدی ک دارم پس اندازمه ازش میگیرم...حتی خرید شخصی😄

چون پول من فقط وقت مباداس که همسرم نبود یا هر چی

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

واقعا باید وقتی از اینکارها میخوای بکنی یه فکری بکنید ببینید شوهرتون خودش باهاتون چه رفتاریا میکنه مردها که همه فداکاری برای زندگیشون میکنند با دل وجون در گیر این مسایل نیستند حقشون چنین برخوردی نیستند اینکارها از طرف یه شریک زندگی باعث یه جور انزجار طرفین میشه

تو را  من چشم در راه دارم
خب وقتی تموم بشه دوباره برات میریزه دیگه! پس نیاز به حساب کشی نیست یا نوشتن!

نه پول دستش بیاد طلا میخره ولی ب حسابم نمیریزه یه دفه میگه میری همش لباس میخری😂 کلا شوهرم معتقده لباس خریدن یعنی حروم کردن پول!

بعد اینکه این پولی که پس اندازمه پول خودمه نه اون یعنی از مجردیمه و اون هیچ دخالتی نداشته

از شوهرت پولشو بگیری🤤 بعد اون زندگی چه معنایی میتونه داشته باشه

خب نگیره کم کم واسش عادت میشه و به مرور تبدیل به وظیفه