2777
2789
عنوان

کیا سریال اوای باران رو دیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7388 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که با دیدن پسرای دانشگاه کلا از ازدواج متنفر شدم:/بعدشم اقبال میخواد که من ندارم😂

وااای خداروشکر من قصد دارم برم فرهنگیان اونجاهم پسر نیستش 😂 چی میخونی ؟

🏃🏻‍♀️

نه اینجوری باورات داغون میشن 😓 میگن پسرا علوم پزشکی بچه مثبتن راسته 

به هرحال که باید این جنس مزخرف و بشناسی😂😂😂

ببین بنظر من به دو دسته تقسیم میشن:۱-دسته اول پسرای خیلییییییییییی مثبتن که هنوزم کل زندگی شون درس خوندنه ..اغلب قیافه و تیپ داغون دارن...در یک کلمه اسکل به تمام معنان😑😐😂دسته دوم تموم گندکاریا و ذات خرابشون و دوران دبیرستان سرکوب کردن حالا اینجا رو آباد کردن😐😐😐کلا به درد نمیخورن

به هرحال که باید این جنس مزخرف و بشناسی😂😂😂 ببین بنظر من به دو دسته تقسیم میشن:۱-دسته اول پسرای خ ...

یکی از دوستام موردای گزینه ی یک رو دیده  من از علوم پزشکی فقط موردای گزینه ی دو به پستم خورده اووووف باورت نمیشه ها انقدر باورام در مورد علوم پزشکی خرابه که حد نداره اونقدر که تو رویاهام همسر اینده مو با تموم شغلا تصور کردم ولی حاضر نیستم با رشته های پزشکی تصور کنم یعنی تا این حد 😩 راستی حامد تو فیلم لحظه ی گرگ و میشم خیلی ماه بود 😍 

🏃🏻‍♀️

یکی از دوستام موردای گزینه ی یک رو دیده  من از علوم پزشکی فقط موردای گزینه ی دو به پستم خورده ا ...

پس با تقسیم بندیم موافقین😅خودمم اصلا به شوهر پزشک فک نمیکنم خیلی داغونن اکثرا...حالا خوبه من کلا از ازدواج متنفرم😁اوه بله اون حامدم خیلی خیلی جیگر بود😍😂

نگو من عاشق فریدم 😢 ولی حامد بد سلیقه نبودااا دختره خودشو به زور انداخت تو پاچه ش😂

از دختره متنفر بوووودم یوقور و زشت و آویزوووون 😑😑

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
2790
2778
2791
2779
2792