2777
2789
عنوان

کیا سریال اوای باران رو دیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7388 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم خوب بود ولی یکم زیادی افراطی بود به نظرم فرید عشق بود عشــــق 😍

نگوووووو . خدایی عاشق تیپ و قیافه و شخصیتش بودم . فقط خدابیامرز یکم بدسلیقه بود 🤣

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خب حامدم همین بود دیگه ..البته حامد دیگه زیادی مذهبی بود :/

اره وای فرید خیلی امروزی بود واقعا میشه به پسرایی مثل فرید تکیه کرد ولی حامد قدرت و محکم بودن فرید رو نداشت 

🏃🏻‍♀️

ولی خب  درنظر پسرا اینا اسکل به حساب میان...حالا اگه مث خودشون بی شخصیت باشن خیلی باحال و ...هس ...

نــــه فرید که اسکول نبود ولی حامد چرا یکم اسکول میزد😅 فرید خیلی شخصیت محکمی داشت در حالی که هم معتقد بود هم امروزی

🏃🏻‍♀️

اره وای فرید خیلی امروزی بود واقعا میشه به پسرایی مثل فرید تکیه کرد ولی حامد قدرت و محکم بودن فرید ر ...

دقیقا..اون دیگه زیادی بچه ننه بود اصلا انقد ندید بدید بود جلوی همون دختر اول وا داد...پسر باید کلی خاطرخواه داشته باشه ولی انقد مثبت  باشه که فقط تو به چشش بیای:)

دقیقا..اون دیگه زیادی بچه ننه بود اصلا انقد ندید بدید بود جلوی همون دختر اول وا داد...پسر باید کلی خ ...

اره ، فرید یه پسر با شخصیت قوی و مستقل بود ، مثلا تو جریان بیتا دیدی چقدر محکم وارد شد ولی حامد خیلی سوسول بود 

🏃🏻‍♀️

😅😅صاحبخونه اشو یادته؟میخواس دخترشو قالب کنه بهش؟😒😒😒😂😂😂😂

ولی خداییش حق داشتناااااا😍 فرید هم مغرور بود هم مهربون 😍 ادم همسرش مثل فرید باشه دیگه خیالش راحته 😍

🏃🏻‍♀️

وای مارو باش😂😂😂داریم یه شخصیت تخیلی رو تحلیل میکنیم😂😂😂

اتفاقا خیلی خوبه شاید اینجوری از طریق قانون جذب تونستیم همچین شخصیتی رو جذب کنیم 😍

🏃🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792