2777
2789

شاید دوقلو بارداری

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بتا خودش هرروز دوبرابر میشه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
نه چرت میگننن..از الان ب حرف همه اهمیت نده..فقط حرف دکترت..یا سایت معتبر 😘😍

فدات عزیزم یکم از نگرانی در اومدم...کلومیفن یه مدت خوردم ولی دوسه ماهیه ک نخوردم.امپولم زدم۲بار چن ماه پیش

یکی گفت احتمال خارج رحمی هست خیلی ترسیدم..خیلی وقتهدمنتظر بارداری بودم خیلی تلاش کردم 

نه گلم استرس نداشته باش.اگ هم میترسی برو دکتر همونجا خودش سونو میکنه و میگه سرجاشه یا نه

اکثر اونایی ک قرص و امپول واس بارداری مصرف میکنن احتمال دوقلو یا چندقلو زاییشون زیاده😁 مبارکه