2777
2789
سوره ی یاسین باید از روز شنبه شروع کنی تا ۷ روز ۷ مرتبه بخونی .هر روز پشت سرهم بعد وسط دعا با کسی حر ...

یعنی روزی ۷ مرتبع؟خودت نتیجه دیدی ازش؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی روزی ۷ مرتبع؟خودت نتیجه دیدی ازش؟

آقا امام رضا خودشون ضامن این دعا هستن که هرکی بخونه حاجت روا میشه

عشقم بخون خیالت راحت.راستی ماه رمضون از نماز شب غافل نشو واقعا حاجت میده.اینارا واقعا نتیجه گرفتم که میگم

بچه هامنم میخام ۳۰۰تا بگم 

برای خودشون و ظهورشون 

برای ازدواج خواهرم

برای بچه دار شدن خودم

الهی امین

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
2803
آقا امام رضا خودشون ضامن این دعا هستن که هرکی بخونه حاجت روا میشه عشقم بخون خیالت راحت.راستی ماه رم ...

باشه مرسی عزیزم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
آقا امام رضا خودشون ضامن این دعا هستن که هرکی بخونه حاجت روا میشه عشقم بخون خیالت راحت.راستی ماه رم ...

فقط اینو نفهمیدم؟هر روز هفت مرتبه؟یا روزی یه مرتبه تا هفت روز؟