2821
2789
عنوان

مامان من

215 بازدید | 11 پست

مامانم میگه بایدلباس نشسته هاروتواتاقت بذاری

مامان شماهم اینطوره؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

ن میگه بیرون رو ماشین لباس شویی ت سبد 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما میندازیم داخل ماشین تا ظرفیتش تکمیل شه😁

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
ن میگه بیرون رو ماشین لباس شویی ت سبد 

مامان من اصلااجازه نمیده

لباسای نشسته من روجمع میکنه پشت در

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
مامان من اصلااجازه نمیده لباسای نشسته من روجمع میکنه پشت در

خخخخ

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خخخخ

دیوانم کرده

فکرکن مهمون داشتیم

بیرون بودم

دیدم لباساموپشت درگذاشته...الان مهمونامیگن چه دختربی سلیقه ای

نمیگن که مامانه ازماشین خالی میکنه که...

دیوانم کرده فکرکن مهمون داشتیم بیرون بودم دیدم لباساموپشت درگذاشته...الان مهمونامیگن چه دختربی سل ...

خیلی بده اینجوری 

چقدجلوی زنداداش ودخترخاله...ضایع شدم

باهاش بحرف قانعش کن کارش غلطه

باهاش بحرف قانعش کن کارش غلطه

توجیه نمیشه

یکساله گیراین موضوع هست...

2790
2823
2791
2779
2792