2789
عنوان

زندگی زناشویی...

705 بازدید | 28 پست

سلام حالتون خوبه؟؟؟ 

ببینید این تاپیکی که زدم راجع به زندگیه زناشوییه لطف کنید راهنمایی کنید واقعا واسه همه لازمه... 

ما الان 7ساله از ازدواجمون میگذره و یه دختر 3ساله داریم خوب قطعا همه میدونن چقدر خستگی و سختی داره... 

هنوز بی نهایت عاشق همیم ولی رابطه مون خیلی تکراری و عجله ای شده.. چیکار کنم که دوباره روابطمون پر از هیجان و شور و شوق بشه؟ 

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی هست بهش میگن role play، مثلاً شما یکی ازین لباس‌های سکس‌ی پرستاری میخرید بعد نقش بازی میکنید و اینجوری هردو بیشتر تحریک میشید و در آخر به رابطه میرسه. 

ماساژ هم میشه. 

سوالتون فوق العاده تخصصی هست...به نظرم بامشاوراصلح مشورت کنید

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی هست بهش میگن role play، مثلاً شما یکی ازین لباس‌های سکس‌ی پرستاری میخرید بعد نقش بازی میکنید ...

وااااه این خاهرمون میگ وقت نداره زباد خاهر اونوقت با یه بچه سه ساله لباس پرستاری از کجاش بیاره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

کلا ارتباط بینتون رو میگی یا رابطه جنسی منظورته؟؟اخه خیلیا میگن ک بعدازگذشت چن سال دیگه باهمسرشون واس هم تکراری شدن،ولی اینکه رابطه جنسی تکراری بشه زیاداطلاعی ندارم چون اون یه غریزه ایه ک هیچوقت خسته کننده یا تکراری نمیشه اون یه نیازه همیشه تازگی داره واس زوجی ک عاشق همدیگه هستن.مگر اینکه حالتاش یاهمون پوزیشن تکراری بشه اونم ک خیلی راحت میتونین هربار روشهای جدیدامتحان کنین

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘