2777
2789
عنوان

هماتوم

260 بازدید | 28 پست

من هفته ی ۱۰ ترشح رنگی داشتم که شیاف میگذاشتم و شبشم قطع شد امروز که هفته ی ۱۲ بودم سونو دادم گفتن هماتوم دارم به طول ۲۸ میلیمتر و سطح ۱۳ میلیمترهماتومم ساب کریونیکه و قسمت تحتانی جفته شیافمو از همون اول دارم میگذارم استراحتم نصبی دارم میخوام ببینم کسی بوده که اینجوری جذب شده باشه؟؟؟؟

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آرہ من 

جدی خوب شدید؟؟؟؟خیلی ترسیدم تو نت هر جاشو خوندم هی چیزای ناامید کننده نوشتن رشد بچمم خوب بودش خداروشکر

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
منم داشتم ‌دارم ،البته داره جذب میشه ،خیلی کوچیک شده 

انشالله کامل کامل جذب میشه و بارداری راحتی داشته باشید خیلی ممنون واقعا کلی انرژی گرفتم ممنونننن یه دنیا

منم داشتم ‌دارم ،البته داره جذب میشه ،خیلی کوچیک شده 

عذر میخوام داروی خاصی استفاده نمیکنید

عزیزم من جفتم پاییم بود تو ۱۲ ھفتہ بودم رفتم مسافرت خیلییییی راہ ک رفتم خونریزی کردم.بعد چن وقت رفتم دکتر گفت ھماتوم ساب کریونیک  ۵۰*۳۵ اینا بود قسمت تحتانی.....ک دکترم قرص نوشت داخل رحم میذاشتم تا شاید ۲ماھی خونریزی سیااااااہ رنگ داشتم انقد گریہ میکردم میترسیدم میگفتم سقط میشہ اما خونریزی داخل رحمم داشت دفع میشد....بعد چن وقت ۱-۲ ک خونریزی داشتم قطع شد رفتم ۲۰*۲۰ بود بعد چن ماہ دیگ بقیش جذب شد

منم داشتم الان پسرم کناره وای چهدرولزای سختی بود همش دکتر استرس میداد

اره منم الان همینم دارو چی استفاده میکردید

عزیزم من جفتم پاییم بود تو ۱۲ ھفتہ بودم رفتم مسافرت خیلییییی راہ ک رفتم خونریزی کردم.بعد چن وقت رفتم ...

خدا خیرتون بده چقدر اروم شدم منم خیلی بی قرار شدم از صبح خیلی ترسیدم اخه خیلی سخت باردار شدم