2777
2789
عنوان

کار بدیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
چرا تحقیرت کرد نامرد؟

چی بگم قرار بود ازدواج کنبم مثلا رفت به خونوادش گف بخاطر دوسال اختلاف سن مادرش قبول نکرد اونم رفتارش عوض شد بحثمون شد بعدم گف برو تموم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دوس پسر من که خدااای غرور بود بعد یه ماه خودش دوباره برگشت توام صبر کن پرروش نکن

تو این یه ماه چیکار کردی؟؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم قرار بود ازدواج کنبم مثلا رفت به خونوادش گف بخاطر دوسال اختلاف سن مادرش قبول نکرد اونم رفتارش ...

خوبه حداقل واسه ازدواج ب خانوادش گفت واسه من این کار نکرد قرار بود عید بیاد ولی  کات کرد گفت من و تو اینده مشترکی با هم نداریم خونواده هامونم ب هم نمیخوره و شرایط ازدواجم ندارم ولی من کاری نکرده بودم ک بخواد بره

خوبه حداقل واسه ازدواج ب خانوادش گفت واسه من این کار نکرد قرار بود عید بیاد ولی  کات کرد گفت من ...

بخوره سرش کسی که با گفتن نه بقیه جای تلاش بذاره بره گرچه من شک دارم اصاا گفته باشه . برای توهم بی لیاقت تر از اون فقط میخواسته بره دنبال بهونه بوده

بخوره سرش کسی که با گفتن نه بقیه جای تلاش بذاره بره گرچه من شک دارم اصاا گفته باشه . برای توهم بی لی ...

اره میدونم ولی دلم تنگ شده براش نمیدونم چیکار کنم

اره میدونم ولی دلم تنگ شده براش نمیدونم چیکار کنم

منم همی حال دارم تاره یکبارم پیامددادم به بهونه ای باز تحقیرم کرد قسم خوردم دیگه پیام ندم نمیبخشمش.توهم یه جوری دلتو اروم کن 

منم همی حال دارم تاره یکبارم پیامددادم به بهونه ای باز تحقیرم کرد قسم خوردم دیگه پیام ندم نمیبخشمش.ت ...

من دو روز بعدش کلی پیام دادم کثافط همه رو خوند ولی جواب نداد منم پیاما رو پاک کردم دیگ هم پیام ندادم

من دو روز بعدش کلی پیام دادم کثافط همه رو خوند ولی جواب نداد منم پیاما رو پاک کردم دیگ هم پیام ندادم

همین دیگه ادم تحقیر میکنن بهتره فراموش کنی زمان درستش میکنهه اما اونام جواب کارشون میگیرن