2777
2789
مامانم گوش نمیده میگه من میارم تو بنداز دور بعدش 

😂😂😂پس اورد جمع کن بزار تو انبار چون فقط وسایل زیادی ارامش و بهم میزنههه ...انشاللهدخونتونو بزرگتر کنی جیگر

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
وای عین بچه های من. من گفتم دومی بیاد اینا باهم بازی میکنن دنبال من نمیان.حالا دوتایی اویزونم میشن😣

خدا صبرمون بده فقط

دیشب مهمون داشتم تو خونه سه تا هم بچه کوجیک داشتنموقع رفتنشون درو که بستن برگشتم یه،لحظه به خونه نگاه کردم 

خونه انگار جهنم بود ساهت ۱۱رفته بودن تا ساعت یک پذیرایی و اتاق خوابو تمیز کردم امروزم از صبح دارم اشپزخونه رو جمع میکنم تا یک ساعت پیش فقط گریه کردم و کار کردم.چهار تا زلزله یجا خونه رو به گند کشیدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم گوش نمیده میگه من میارم تو بنداز دور بعدش 

هیییی منم همین مشکلات رو دارم...برای جهازم بابام پاشو کرد تو یه کفش گفت باید باید ماشین ظرفشویی رو جا کنید....و جا کردیم 🤣🤣🤣🤣

هیییی منم همین مشکلات رو دارم...برای جهازم بابام پاشو کرد تو یه کفش گفت باید باید ماشین ظرفشویی رو ج ...

خوب کردی جا کردی من نکردم پشیمونم الان انقد سر همون یه وقتایی حرفشو پیش میاره مادر شوهرم 

باخاطر همین میگم سیسمونی نبرم کلا خیالم راحت باشه

بنده خدا تو آپارتمان ما واحدا 40 متریه بعد ملت 4-5 نفره بخوبی و خوشی دارن زندگی میکنن تازه هفته یکی دو بار مهمونم دعوت میکنن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
خونمون ۶۰ متره....یه خواب داره ۲ ساله ازدواج کردم...آخه تخت بچه هم جا بشه به زور جا میشه...سرویس تخت ...

یه گوشه خونه پارتیشن خوشگل بزنید اتاق بچه بچه. یه تخت و یه کمد جمع و جور بگیر 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خودم بیشتر ذوق میکنم والله😂😂😂

😂😂😂😂باورت میشه من همچنان اگر ببینم وسیله ای زیادیه در جا میزارم تو انباری ...دکوری و اینا .‌بعد چندماه دوباره برای تنوع میارم 

همسرمم خیلی خوشس میاد

تو اطاق خواب؟ تو پذیرایی که نمیشه

دیوار چسبیده به اتاق خواب تو پذیرایی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خودم بیشتر ذوق میکنم والله😂😂😂

راستی وسیله های بچت اونایی ام که الان موقع استفاده اش نیست و جمع کن بعدا بیار براش هر وقت مناسب دونستی خیلی جنع و جور میشه اتاقت