2777
2789
عنوان

چطوری ترک کنم؟؟؟😯کمک کنید

366 بازدید | 12 پست

سلام خانوما، منظور از ترک کردن عادت بدم رو میگم، فکر بد نکنید😜راستش فکرمیکنم وسواس تکرار دارم یعنی دائم عذاب وجدان دارم یا حساسم خیلییییی، میدونین مثلا" وقتی با یکی حرف میزنم آخرش بهش میگم ناراحت شدی؟؟؟؟ یعنی فکر میکنم چیزی گفتم بهش بر خورد درصورتی که هیچی نگفتم نمیدونم چرا اینجوریم😯یا مثلا" هفته پیش مهمون داشتیم هنوزتو فکرم هی به خودم میگم یعنی بد پذیرایی کردم یعنی خوب نبود یعنی میزبانیم چطور بود! اونا درموردم چی میگن!!! خیلی بده بچه ها کمکم کنید من داغون شدم شوهرم میگه الکی حساسی بابا ولی من نمیدونم چرا اینطوریم؟ تورو خدا راهنماییم کنید، ممنون میشم مرسی😇

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ینی زیادی حسسسساااس😄

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي از دوستاي من ب دليل عزت نفس پايين دچار افسردگي بود

اونم همش ميپرسيد ناراحت شدي

خيلي رو اعصاب بود

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

منم قبلا اینطوری بودم اما الان در حد توانم انجام میدم بعدشم دیگه خیلی تعارف نمیکنم وای فلان چیز بردار وای فلان چیز بخور الان دیگه نمیگم هر کس خواست میخوره هر کسم دوس نداشت نمیخوره اینطوری خودم راحت ترم

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
منم قبلا اینطوری بودم اما الان در حد توانم انجام میدم بعدشم دیگه خیلی تعارف نمیکنم وای فلان چیز بردا ...

نه من تاروفی نیستم رو چیزای دیگه که نوشتم حساسم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

جواد عزتی از آشنایی باهات خوشوقتم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه من تاروفی نیستم رو چیزای دیگه که نوشتم حساسم 

ن منظورم اینکه خودت باید اون کارو چندبار انجام ندی بعدش دیگه برات اسون میشه انجام ندادنش

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊

فکر کردم اومدی بگی چطور نی نی سایترو ترک کنم اومدم راهکار بگیرم😂😂😂من کلن بیخیال حرف مردم هستم شمام بیخیال باش وواسه دل خودت خوش باش دیگرانم به فکر خودشون باشن

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖