2777
2789
عنوان

لك لانه گزيني

87 بازدید | 9 پست

خانوم ها من هنوز ٣ بايد پري شم ، از ظهري چند تا لك خيلي كم ديدم به زور دستمال ،، سينه هام خيلي دردناك بودن الان بهتر شدن ،،، كسي ميدونه اين لك لانه گزيني هست يا پريودي ؟؟ تست بذارم جواب ميده الان

بذار روزموعدت بزن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

لک لانه گزینی قهوه ای کم رنگ یا صورتی کم رنگ هس و یکی دو روز بیشتر لک نمیبینی بعدش باید کامل قطع بشه یعنی با لک قبل پریودی اشتباه گرفته نشه در واقع منظورم اینه که تبدیل به خونریزی نشه. 

یکی دو روز بعد از لک صبر کن اگه خبری از خونریزی نشد بی بی بذار، الان زوده حتی اگه باردار هم باشی ممکنه بی بی نشون نده و ناامید بشی. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال دارم تو بارداری خارج رحمی حتما باید لکه بینی باشه اگه نبود چی?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من ۲۹ اسفند پریود شدم تا ۵ ام 

۱۷ ام لک بینی و ترشحات قهوه ای داشتم تا دوروز 

دوباره موعد پریودم همش لک و ترشح قهوه اییه اصلا خون ندیدم... بی بی بزنم جواب میده ؟ 

همشم کمرم تیر میکشه 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
لک لانه گزینی قهوه ای کم رنگ یا صورتی کم رنگ هس و یکی دو روز بیشتر لک نمیبینی بعدش باید کامل قطع بشه ...

الان كه خيلي كم رنگه ،،، در كل پريود هام اينحوري نبودم ، دعا كنين لك لانه گزيني باشه

مگه شما پريود نشدي ؟؟؟

چرا ۲۹ ام ۳روز پیش لک دیدم گفتم پریود شدم دیگه ولی از اونموقع تا الان فقط لک لک لک تا امروز کلا شاید ۲ تا دونه پد مصرف کردم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!