2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص ویتامین E واسه دور چشم عالیه 

صورتتم وازلین خیلی خوبه پوستو سفت میکنه 

جای جوش هم با سفیداب صورتتو بشور پماد زینک اکساید بزن روی جای جوشات

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

مواد خونگی میتونی صورتتو با گلاب پاک کنی،ماست و جوانه گندم بزاری صورتت،برای دور چشمت هم میتونی سیب زمینی حلقه کنی بزاری زیر چشمت

کرمم اگر بخوای بزنی ماسک ابرسان و دور چشم بزن

توي افتاب زياد ميري؟ 

براي شل شدن توي گرگل بزن ماساژ صورت، چندتا حركته انجام بده هروز، 

براي جوش هم كه برو داروخانه پماد يا محلول ضد جوش بگير 

براي دور چشم هم كه كلي كرم هست، همش راه داره اصلا استرس نگير

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
قرص ویتامین E واسه دور چشم عالیه  صورتتم وازلین خیلی خوبه پوستو سفت میکنه  جای جوش هم با ...

وازلین از نفت درست شده و باعث تیرگی پوست صورت میشه...حتی وازلین واسه خشکی لب هم خوب نیست چه برسه به صورت

خدایا شکرت❤️

[QUOTE=87464860]قرص ویتامین E واسه دور چشم عالیه  صورتتم وازلین خیلی خوبه پوستو سفت  مرسی ...

پوستت چربه ؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
مواد خونگی میتونی صورتتو با گلاب پاک کنی،ماست و جوانه گندم بزاری صورتت،برای دور چشمت هم میتونی سیب ز ...

اگه مارک خاصی استفاده کردید که میدونید خوبه لطفا معرفی کنید من پوست صورتم مختلطه

آب زیااااد بخور میوه و سبزیجاتم زیاد بخور خواب کافی داشته باش کرم آبرسان از داروخانه بگیر

کرم آبرسان برا زیر چشم یا کلا پوست؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!