2777
2789
عنوان

قهوه گانودرما

236 بازدید | 12 پست

سلام دوستان .

کسی از قهوه ی گانودرما استفاده کرده؟واقعا اینطور که میگن خارق العاده مقوی ودرمانگر هستن؟

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

گلم من الان دارم خود قارچ را میخورم قهو‌ه فایده نداره در صد کمی قارچداره اگه من مشکلم حل شد حتما میام اینجا تاپیک میزنم تازه چند روزه شروع کردم من مشکل پوستی دارم اگه نه که دیگه هیچی

همه چی درست میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مشاور هست در همین باره مشاوره میده مشاوره هاش هم رایگانه خیلی هم از جاهای دیگه ارزون تر میده من که خیلی ازش راضیم هر سوالی داری میتونی ازش بپرسی 

تل.گرام @dArzoob

۰۹۱۵۸۱۷۶۷۲۸ شمارش

گلم من الان دارم خود قارچ را میخورم قهو‌ه فایده نداره در صد کمی قارچداره اگه من مشکلم حل شد حتما میا ...

من برای دیابت استفاده کردم عالی بود حداقل بابد شش ماه استفاده کنی تا نتایج را ببینی

سلام . میتونید مقالات سایت ما رو مطالعه کنید ( که با منابع خارجی درج شدند) و همچنین خودتون هم میتونید درباره گانودرما و قهوه های گانودرما در مقالات خارجی و داخلی تحقیق کنید. اغراق نمیکنیم ولی خیلی ها از این قهوه ها نتیجه گرفتند.

نمونه خارجی این محصول حدودا 22 دلار قیمتش هست که چیزی حدود 260 تومن قیمتش هست اگه بخواهید از خارج سفارش بدید 3 برابر این مبلغ باید هزینه کنید.

ما صرفا به عنوان نمایندگی فروش این قهوه ها در خدمت هموطنان عزیز در سراسر کشور هستیم

سایت ما به آدرس : 

قهوه گانودرما قارچ گانودرما باقهوه سایت کیم کالا اینم شمارهاشونه 09120132883 -09120750932 -02186081142 رو خریداری کردیم اعتراف میکنم بهترین نوع با قیمت مناسب و حتی فروش ویژه در مناسبتها را دارن قهوه گانودرما پودر آنتی اکسیدان قوی دارد که شمارا از انواع سرطانها  ام اس  دردهای میگرنی  دور میکند و انرژی مضاعف جهت پیشبرد زندگی سالم را به ارمغان میاورد حتما به سایت کیم کالا سری بزنید