2777
2789
مثل شوهر من اینقدر غر میزنه که دلم میخواد اصلا پریود بشم اعصابم رو بهم میزنه  الانم میترسم برم ...

من روم نميشه بگم منفيه نميدونمم چرا

ولي خودش يه ريز ميگه برو آزمايش خون

حالا ببينم امروز بشه ميرم خسته شدم از بلاتكليفي

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روم نميشه بگم منفيه نميدونمم چرا ولي خودش يه ريز ميگه برو آزمايش خون حالا ببينم امروز بشه ميرم ...

این انگار متخصصه میگه باید از پریودی یه هفته بگذره بعدا بری آزمایش بدی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
این انگار متخصصه میگه باید از پریودی یه هفته بگذره بعدا بری آزمایش بدی 

🤣🤣

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
ایشالا که مثبته

الهي به حق خوده خدا

عزیزم فکر کنم مدیکوره درسته؟ مدیکور همون ۵ -۱۰دقیقه اول باید ببینی چون مثبت کاذب داره .....بعدش به خاطر  تبخیر ادرار ممکنه روی T خط بیوفته که کاذبه. اسمشم Evaporation line هست که رنگش معمولا خاکستریه. برعکس وقتی مثبت باشه رنگ خط و هاله باید رنگش مثل رنگ خط C باشه. نمیخوام دلسرد شی عزیزم  ولی به نظرم منفیه . باز صبح بزن با مارک های دیگه.ایشالا به مراد دلت برسی❤

عزیزم فکر کنم مدیکوره درسته؟ مدیکور همون ۵ -۱۰دقیقه اول باید ببینی چون مثبت کاذب داره .....بعدش به خ ...

ممنونم از راهنماییت. خودمم شک کردم که کاذب باشه. امروز موعدم هست اگه پری نشدم فردا باز میزنم

خدا تو بزرگی.