2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاله ديدم مبارك

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

عزيزه دلم منم امروز ٦ روزه تاخير دارم و همچنان منتظر پريود شدن

هي حس ميكنم دارم ميشم و نميشه

يبوستم گرفتم شديد گلاب به روتون

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
هالش صورتی نیس. نکنه کاذب باشه

خوب يكي ديگه بزن

من رومم نميشه به شوهرم بگم بخر ديگه

عزيزه دلم منم امروز ٦ روزه تاخير دارم و همچنان منتظر پريود شدن هي حس ميكنم دارم ميشم و نميشه يبوست ...

شمایی که تاخیر دارید و بی بی منفیه برید ازمایش خون 

خدا تو بزرگی. 
واقعا. اخه بعد از ۶ ماه تست اسپرم دادیم خیلی ضعیف بود قرار شد اول ماه ببرمش دکتر. یعنی باردار شدم

به نظرمن که مثبته اخه رو جعبه بی بی چک حاله رو مثبت گفته

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
خوب يكي ديگه بزن من رومم نميشه به شوهرم بگم بخر ديگه

مثل شوهر من اینقدر غر میزنه که دلم میخواد اصلا پریود بشم اعصابم رو بهم میزنه 

الانم میترسم برم آزمایش بدم منفی بشه دعوام کنه منم حوصله ندارم 

میگه یه هفته باید بگذره بعدا 

منم طاقت ندارم یه هفته بمونم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
شمایی که تاخیر دارید و بی بی منفیه برید ازمایش خون 

امروز قصد دارم برم