2777
2789
عنوان

بچه ها من نامزدم میرم خونه شوهرم اینا اصلا کار نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 59 پست
مم خاهر شوهرام باشن نمیزارن دست به سیاه و سفید بزنم اما مادر شوهرم که تنها باشه چون پیر پا میشم میند ...

منم خونه ی پدرشوهرم ظرف ناهار یا شام رو میشستم حتی یه تشکرساده هم نمیکردن ولی از وقتی بچم بدنیا اومده دیگه همونم انجام نمیدم سرمو با بچم گرم میکنم ...

گفتم چیزی میشه؟؟؟ کلا خونه پدرمم، شوهرم سفره میاره میبرع کارارو انجام میده ک من کارنکنم

بنده خدا شوهر کرده زن نگرفته ماشاالله خانمیه برا خودش🙌😆

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامزد ک بودم سر شب با شوهرم رفته بودیم خونشون یدفعه حالم بد شد گفتم منو ببر بذار خونه نمیتونم بشینم بعد نیم ساعت بلن شدیم بریم مادر شوهرم یدفعه برگشت گفت چیه شام نداریم داری میری از تنبلی خب خودت یه چیزی بپز با اینکه حالمو داشت میدید هیچ وقت یادم نمیره...نمیگم کار زیاد کن یا اصلا کار نکن ولی خودت بعضی وقتا نشون بده که الکی بهت نکن تنبلی

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
بنده خدا شوهر کرده زن نگرفته ماشاالله خانمیه برا خودش🙌😆

چ ربطی داره

مرد بودن ب دستور دادن و کمک نکردنه؟؟

زن بودن ینی کار کردن؟؟؟؟

سفره جمع کردن مال زناس؟؟؟

چ عقاید مسخره ای

شوهره خودت خانومه، شوهره من مرده، 

بی ادب نباش

❤️همسرم❤️
جانم بشی لایک داری

باور كن از الان رو نده.....لططف مكرر میشه وظیفه و حق مسلم......من دقیقا وظیفه شده بود ك ی عروس 18ساله تو مراسمات مادرشوهر كل ظرف های 100نفر آدم رو تنها بشورم اونم با وجود5تا خواهرشوهر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

این حرفا چیه اخه. مگ خونه مادرت کارنمیکنی. خب چ فرقی داره اخه. من شوهرم میاخونه مامانم ظرفم میشوره اونوفت من برم اونجا بشینم.. واقعا چ طرز فکرای دارین ها انگار راجب دوستت یاغریبه حرف میزنی ک بخان سواستفاده کنن. دوس داری زن داداشتم میا خونتون مامانت جلوش خم وراست بشه

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
چ ربطی داره مرد بودن ب دستور دادن و کمک نکردنه؟؟ زن بودن ینی کار کردن؟؟؟؟ سفره جمع کردن مال زناس؟ ...

فک کنم حجم شوخیه پستم با استیکر آشکار بود 

توهینی نکردم گلم 

شما هم زیاد نشین دست رو دست نذار 

ازدواج ینی تعامل دو طرفه 

خوشبخت باشی عزیزم

فک کنم حجم شوخیه پستم با استیکر آشکار بود  توهینی نکردم گلم  شما هم زیاد نشین دست رو دست ...

من بلدم کی و کجا کارکنم

حجم شوخیتم نی نی یار میاد میبینع. شما و هیییچکس حق نداره براشوخیش ب شوهرم حرف بزنه

گزارش#  

روزخوش

❤️همسرم❤️
من بلدم کی و کجا کارکنم حجم شوخیتم نی نی یار میاد میبینع. شما و هیییچکس حق نداره براشوخیش ب شوهرم ح ...

ممنون که گزارش زدی 

فقط خیلی لوس هستی گلم ببخشید میگم ولی در آینده خیای ضربه میخوری با این روحیه موفق باشی 

ممنون که گزارش زدی  فقط خیلی لوس هستی گلم ببخشید میگم ولی در آینده خیای ضربه میخوری با این روح ...

از کسایی ک زود راجبه همه کس قضاوت میکنن حکم میدن انتظاری نیس

اول راجبه همسرم حکم دادی

الان راجع به من

شخصیتته دیگه و این ضربه ای بهت میزنه ک راه پس و پیش نداری چون حرفات دل میشکنه و آه میگیرتت.

دیگه ریپلای نکن

❤️همسرم❤️
از کسایی ک زود راجبه همه کس قضاوت میکنن حکم میدن انتظاری نیس اول راجبه همسرم حکم دادی الان راجع به ...

خب عزیزم به من حمله کردی گزارش زدی اینهمه بارم کردی  توقع نداری که قلب برات بفرستم

اتفاقا هنوزم رو حرفام هستم.لطفا تو فضای عمومی از همسرت هیچچچچی نگو، چون برداشت ها و جواب ها متفاوته و شما ظرفیتشو نداری  

بخاطر یه شوخیه من گزارش زدی 

خب خودت قضاوت کن بنظرت مسخره نیست؟ دیگه هم دلم  نمیخواد بیشتر از این فکرمو درگیرت کنم لطفا ریپلای نکن خداحافظ

من عقدم خواهر شوهرم ندارم هم عروسم ندارم. وقتی میرم خونشون ظرف میشورم جارو میزنم اتفاقا از ته دلم کار میکنم چون مادرشوهرم گله واقعا خیلی بهم محبت میکنه جوری که گرنبند طلای خودشو داد بمن

عشق فقط همسرم💏💟تیکر عروسیمونه  
من عقدم خواهر شوهرم ندارم هم عروسم ندارم. وقتی میرم خونشون ظرف میشورم جارو میزنم اتفاقا از ته دلم کا ...

چقد شما فهمیده و خوش شانس هستی💕 خداروشکر که خانواده همسرت هم انقد شعورشون بالاست و قدر عروس گلی مثل شمارو میدونند

قطعاهمسرت ه‍م مثل ملکه باهات رفتار میکنه💜👏

رفتار دیگران آینه رفتار ماست