بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زعفرونی با دارچین و غوره اول پیاز تفت بده گوشت یاما هیچه رو بریز تفت بده ادویه ها که زردچوبه هست با فلفل سیاه و قرمز بزنخوب سرخ شد یک مقدار دارچین بزن بعد چوب دارچین هم بنداز حالا یخ بریز روش بجوشه یک ساعت بعد یه مشت قوره بزن بعد ۸ تا آو خورشتی هم بنداز توش بزار ابش غلیظ بشه اخرسر زعفرانه اب شده هم بزن بهش
هر دوش خوبه .واسه من خیلی خوشمزه میشه .من گوشتو میشورم میزارم تو قابلمه بجوشه کف روشو میگیرم بعد ی پیازو پوست میگیرم سالمی میندازم توش کمی زردچوبه و ی چوب دارچین میندازم .بعد چهار پنج ساعت پیازشو میکوبم میندازم توش دوباره آخرشم سیب زمینی میندازم توش و نمک.ولی ربی دیگه زردچوبه نزن از اول رب بزن.زعفرونم میتونی بریزی
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
هیچ کدوم .پیاز و گوشت رو سرخ کن حسابی و بعد آب بریز بذار آروم آروم بپزه یه حبه سیر و یه پینچ دارچین هم بزن وقتی آبش کم کم شد با روغ خودش بذتر سرخ بشه یه پیاز دیگه هم خلال کن تف بده بریز توش