2789
عنوان

چلو گوشت

510 بازدید | 16 پست

میشه لطفا طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه بگید برای اولین بار میخوام درست کنم ب اسرار شوهرم باید جلوش سربلند بشم بعد بنظرتون ربی بهتره  یه زعفرونی؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زعفرونی با دارچین و غوره اول پیاز تفت بده گوشت یاما هیچه رو بریز تفت بده ادویه ها که زردچوبه هست با فلفل سیاه و قرمز بزن‌خوب سرخ شد یک مقدار دارچین بزن بعد چوب دارچین هم بنداز حالا یخ بریز روش بجوشه یک ساعت بعد یه مشت قوره بزن بعد ۸ تا آو خورشتی هم بنداز توش بزار ابش غلیظ بشه اخرسر زعفرانه اب شده هم بزن بهش

پسرم ❤❤😍😍😘😘

هر دوش خوبه .واسه من خیلی خوشمزه میشه .من گوشتو میشورم میزارم تو قابلمه بجوشه کف روشو میگیرم بعد ی پیازو پوست میگیرم سالمی میندازم توش کمی زردچوبه و ی چوب دارچین میندازم .بعد چهار پنج ساعت پیازشو میکوبم میندازم توش دوباره آخرشم سیب زمینی میندازم توش و نمک.ولی ربی دیگه زردچوبه نزن از اول رب بزن.زعفرونم میتونی بریزی 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

هیچ کدوم .پیاز و گوشت رو سرخ کن حسابی و بعد آب بریز بذار آروم آروم بپزه یه حبه سیر و یه پینچ دارچین هم بزن وقتی آبش کم کم شد با روغ خودش بذتر سرخ بشه یه پیاز دیگه هم خلال کن تف بده بریز توش

**اللهم عجل لولیک الفرج**

پیاز داغ کن گوشتت رو هم باهاش تفت بده  بهش پودر سیر .فلفل بزن بعد آب بریز بزار بپزه اواخر پخت بهش نمک و زعفرون بزن بعدم تنگ آب بگیر چلو گوشتت رو 

وقتی خواستی خاموش کنی زیره گوشت رو بهش نصف قاشق گرد غوره بزن ببین معررررررکه میشه ااااا اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
پیاز داغ کن گوشتت رو هم باهاش تفت بده  بهش پودر سیر .فلفل بزن بعد آب بریز بزار بپزه اواخر پخت ب ...

اخه غوره ک ترشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخه غوره ک ترشه

گرد غوره از عطاری بخر اونقدری ترش نمیشه که فقط لذیذش میکنه کم بزن دوست نداری

من هروقت ماهیچه و چلو گوشت بپزم حتما گرد غوره میزنم

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎