2777
2789
عنوان

دیشب..

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به حرفش فکر هم نکن این حرف رو هم به زبون نیار جلوش چون این حرفت توی ذهنش نهادینه میشه وقتی خیلی باهات خوبه خیلییی باهات خوبه مثلا توی تخت خواب 😉خوب بگو عزیزم تو خیلی صفاتی خوبی داری خیلی آدم باشعوری ولی هستی ولی این حرفی که روی اصلا در شان و شخصیت تو نیست .من از این حرفت دلخور شدم  

روزای قبلش هم‌همش بگو همه میگن چه اندام خوبی داری و از خوبی های خودت از زبون بقیه حتی به دروغ هم شده جلوی شوهرت تعریف کن 

اولا رو اعتماد به نفست کار کن چون منم اول اینجور بودم خوب شدم 

بنظره من شوهرتم از شوخی اینجوری گفته و قصدش ناراحتیت نبوده

شوهره من هر وقت اینجوری میگه منم میگم خیلی ام دلت بخواد زن به این جیگری و وایمیسم کلی از خودم تعریف میکنم و اونم میگه آره پررو

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

برو سرکار استقلال اجتماعیتو از دست نده و دیگه در مورد خودت ازش نظر نخواه 

فقط و فقط از خودت تعریف کن

مادرشوهرمن خیلی زشته من نمیگم همه میگن خیلییییییییییییییی

ولی همیشه پیش پسرا و شوهرش میگه من مانکنم من خوشگلم ..............

یا مادرش که خدا بیامرزه شبیه مادرشوهرم بود میریم سرقبرش میگه مادر خوشگلم.........

کلا خیلی خودشیفته است

پدرشوهرمم براش میمیره

تیپ.من مثله ساعت شنی هست کمرم باریکه پایین تنه تپل خیلی خوبه خودمم دوس دا م والی اون همش ایراد میگیر ...

پس چطوری میگه شکم داری؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بگو زیادی اعتمادبسقف داریا بعدم برو آرایشگاه نمون تو خونه بعدا پشیمون میشی اه حالم از این مردایی که فکر میکنن خیلی خوبن زنشون بدرد نخوره بهم میخوره تو هم بگو راستش منم در مورد تو هیچی همرو الکی میگفتم تا غصه نخوری خخخ بیشعورن بعضیا چقدر اه اه بعدا که ازت رابطه خواست بگو من شکم دارم بدرد تو نمیخورم که تو خودت انقدر کامل بی نقضی بگو باشه بابا تو خوبی بیا برو بشین جلو😤😤😤😂😂😂