2789

عزیزم چرا انقد عجله میکنین؟

حد اقل چهار روز عقب بنداز بعد بیبی بزن

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز پیشم زدم منفی شد 

گلم امروز موعدته

یعنی تا الان الکی بیبی زدی

نگه دار سه روز دیگه بزن اگ پریود نشدی

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
تاذحالا چهار تا بی بی زدم اخه میگن قبلش معلومه

اشتباه میگن عزیزم

صبر کن

اولین علامت بارداری پریود نشدنه، شما قبل از موعد بیبی میزنی ک چی؟ قبل از موعد هنوز هورمون بارداری انقدر ترشح نمیشه ک بیبی چک نشون بده

اگر خ عجله داری ازمایش خون بده اون زودتر نشون میده

مرسی خانم گل گلی

خواهش میکنم

ان شاءالله ک ب مراد دلت برسی