2777
2789
عنوان

ناهار😞

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 64 پست

من تازه که اومده بودم تهران یه از  این گاز یه نفره ها داشتم. آشپزخونه هم نداشتم تو اطاق غذا میذاشتم همونم گرم کن اطاق بود. یه قابلمه طرح زودپز داشتم گوشت رو با آب زیاد روش میذاشتم تا صبح اینقدر خوشمزه میپخت. بوش تو کل ساختمون می پیچید. صبح پا میشدم گشنه م میشد.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز مرخصی گرفتم موندم خونه شوید پلو باهی درست کردم😋 کل کارای خونه رو انجام دادم الان دیگه حوصلم ...

خوشبحالت من کلی ظرف نشسته دارم خوونه تمیزکردن لباس ریختن ماشین اتوکردن سرویس, بهداشتی هاروتمیزکرردن. جاروبرقی و طی, کشیدن حموم رفتن غذاپختن... ولی هنوز از تخت پایین نیومدم  

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
ما ناهار ماش پلو داریم. همون دم پختک یا دمی ماش یا ماش بعضی ها    

عااااشقشممممممم

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
منم اخر هفته ها رژیمم میشکنه  متاسفانه فردا هم تعطیله

اشکال نداره هفته ای ی بار باید به بدن شک بدی    

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خوشبحالت من کلی ظرف نشسته دارم خوونه تمیزکردن لباس ریختن ماشین اتوکردن سرویس, بهداشتی هاروتمیزکرردن. ...

اخی عزیزم پاشو یه قهوه بخور انرژی بگیر کاراتو انجام بده 

اول برو دست و صورتتو بشور همزمان سرویس بهداشتی هم تمیز کن بعد بیا لباسا رو بنداز تو ماشین تا اونا شسته شن ظرفا رو هم بشور  بعد ناهارتو بذار و خونه رو جارو بکش و گردگیری کن نهایتا تا دو ساعت دیگه همه کارات تموم میشن 

ساعت ۲ نی نی سایت منتظرته

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اخی عزیزم پاشو یه قهوه بخور انرژی بگیر کاراتو انجام بده  اول برو دست و صورتتو بشور همزمان سروی ...

من خیلی تندتند کارارومیکنم. بدبختی اینه پریودم و درد, دارم شدید 

من خیلی تندتند کارارومیکنم. بدبختی اینه پریودم و درد, دارم شدید 

پس حق داری نمیخواد خودتو اذیت کنی منم هفته قبل بودم تموم کارام موندن 

بذار واسه وقتی خوب شدی هیچی مهمتر از سلامتیت نیست 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
پس حق داری نمیخواد خودتو اذیت کنی منم هفته قبل بودم تموم کارام موندن  بذار واسه وقتی خوب شدی ه ...

اخه سگ میزنه گربه میرقصه خخخ باید کم کم انجامشون بدم دیگ لباس نمونده بپوشم همشو انداختم تو رخت چرکا