2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

273 بازدید | 23 پست

سلام خانوما.دیشب با شوهرم بحثم شد بهش میگم بیا بریم خونه مادرت زندگی کنین پول پیش بدیم ب بابات وسیله بیاره اخه داره واسمون خونه میسازه.یکی دوسال پیشم اونجا زندگی میکردم چون جاریمم تو اون خونه بود بحث پیش اومد مادر شوهرم گف برین بیرون که الان پشیمونه.الانم من دوس ندارم برم تو اون خونه فقط بخاطر اینکه پول اجاره اینچیزارو بزاریم رو پول خونه تا پدرشوهرم خونه رو زودی اماده کنه.شوهرم میگه اگ بخوای بری اونجا ب من مربوط نیس هر چی بشه حالا منکه سختمه اونجا برم واسه خاطر دوتا مون میگم بریم چون دیگ خسته شدم الانم حاملم استراحتیم مامانم ازم دوره از یطرفم مامانش هوامو داش.حالا دیشب بجثمون شد بهم میگه برو  بعد میگه اصلا بعده اینکه بچه بدنیا اومد بچه رو میگیرم تورو طلاق میدم خیلی گریه کردم یبارم سقط داشتم واسه بدرفتاری شوهرمو دست بزنش خیلی حالم بد بود بعدشم افسردگی ماژور ک هنوزم قرص مصرف میکنم.خیلی بد وبیراه گف میگه من و نی نی واسش مهم نیستیم حتی گفتم میندازمش بچه (خدا منو ببخشه بخاطر غلطی ک کردم این حرف زدم) گف مهم نیس مامانم اینا اومده بودن مهمونی خونمون منم باهاشون اومدم خونشون.از دیشب یه اس هم نداده.شما بگین چیکار کنم استرس برام سمه

ببخشید ک طولانی شد

دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افسردگی گرفتم بعد سقطم دکترم گف بیاری بهتره خودمم دوسداشتم

حالا ديگه بيخيال،يه چند روزي بيخيالش باش خودش زنگ ميزنه،بعدشم بيكاري ميخواي بري خونه مادرشوهر،حالا يه ذره ديرتر آماده شه مهم نيست اعصابتو از سر راه نياوردي كه

حالا ديگه بيخيال،يه چند روزي بيخيالش باش خودش زنگ ميزنه،بعدشم بيكاري ميخواي بري خونه مادرشوهر،حالا ي ...

اره اینم حرفیه خودمم پشیمونم واس بحثم.باردارم اعصابم بهم ریختس کاش درک میکرد کاش بیاد بگه بیا خونه😢

مقصر خودتونید

چرا تز الکی میدید

الان مهمترین چیز تو زندگی شما سلامتی خودتون و بچه ای که تو وجودتونه هست، چکار به ساخت خونه دارید انشالله پولش جور میشه

دیگه بحث و جدل الکی نکنید تا منجر به استرس و فشار به شما نشه

بنده آقام، خواهش میکنم جبهه نگیرید🙏

تو قهر نکن عزیزم سعی کن نشون بدی یه بحث معمولی بوده پیام بده دعوتش کن خونه پدرت

بگو مامان ناهار گذاشته ظهر منتظرتیم

ریلکس باش

اگرم نیومد پیام بده حالم خوش نیست میخوام بیام خونه استراحت کنم اگرم نیومد بگو زنگ میزنم پدرشوهرم بیاد دنبالم

مقصر خودتونید چرا تز الکی میدید الان مهمترین چیز تو زندگی شما سلامتی خودتون و بچه ای که تو وجودتون ...

من ک پشیمونم ولی کاش درک میکرد همسرم حداقل  یه زنگ میزد اخه خیلی وابستشم

تو قهر نکن عزیزم سعی کن نشون بدی یه بحث معمولی بوده پیام بده دعوتش کن خونه پدرت بگو مامان ناهار گذا ...

از باباش ک خیلی میترسه چون طرف منه همیشه.ولی اخه چن بار من برم منت کشی کاش یبارم اون درک میکرد🙁

من ک پشیمونم ولی کاش درک میکرد همسرم حداقل  یه زنگ میزد اخه خیلی وابستشم

خب حالا دیگه ضعف نشون ندید

اینجوری هم غرورتون رو بیشتر نشکونید

یه کم شکیبا باشید

بنده آقام، خواهش میکنم جبهه نگیرید🙏
از باباش ک خیلی میترسه چون طرف منه همیشه.ولی اخه چن بار من برم منت کشی کاش یبارم اون درک میکرد🙁

منت کشی نیست عزیزم

عادتش بده بعد از بحث قهر معنا نداره

منم شرایط مشابه تو رو داشتم قبلا

بحث نشده قهر میکرد اینقد بهش گفتم قهر کار بچه هاست و زن و شوهر تابه ی سرد و گرمن که دیگه الان قهر نمیکنه