2777
2789
عنوان

گوشییممممم😢😢

106 بازدید | 11 پست

سلام دیروز گوشیم به ش.ا.ر.ژ بود داشتم یه ف.ی.ل.ترشکن نصب میکردم هی میگف حافظت پره ۲تا برنامه روحذف کردم بعد اومدم نصبش کنم یه دفه صفحش سیاه شد دیگه هم روشن نشد تا ۸ شب منتظرموندم فایده نداشت بردمش تعمیرگاه گفت شایدهنگ کرده یکم باسیستم باهاش ور رفت گفت باید گوشیت بازشه تامشکلش مشخص شه گوشیمم گلکسیj7

خییییلی ناراحتم نکنه سوخته باشه اصلا دوست نداشتم گوشیم باز شه

کسی بوده این مشکل پیش بیادبراش

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی و نصب نکنید خب ویروس هستن 

راستش نمیخوام ناامیدت کنم ولی باز بشه دیگه درست نمیشه 

برای منم همینجوری شد کلا خاموش شد صفحه ش سیاه شد بردش سوخته بود ۸۰۰ فقط هزینه داشت رفتم یکی دیگه تو اوج گرونی خریدم

هر چیزی و نصب نکنید خب ویروس هستن  راستش نمیخوام ناامیدت کنم ولی باز بشه دیگه درست نمیشه  ...

ای خداااااااا

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

منم گوشیم جی فایوه خیلی تا حالا مشکل براش پیش اومده ولی همیشه بعد دو روز خود به خود درست میشه بعضی وقتا منم گوشیم یه دفعه خط میفته روش انگار میخواد بسوزه یا وقتی میزنم شاژ میگه شار ژ ممکن نیست بعد دوروز خودبه خود درست میشه به نظرم این گوشیا یکم مشکل دارن خودبه خود درست میشن نگران نباش

گوشیت ویروس گرفته عزیزم منم از گوشی جاری هام آهنگ ریختم گوشیم صفحش سیاه شد و بردم فلش کرد درست شد یه ...

بازارو ندارم از فروشگاه گرفتم

😢😢😢😢😢

الکی گفته یه فلش میکرد درست میشد.واسه ابجی منم اینجوری شد طرف پیشش یه فلش کرد روشن شد.

آخه هیچ عکسل العملی نشون نمیداد ب سیستم وصل کرد اما هیچی نیومد گفت فقط باید بازشه با دستگاه😢😢😢

آخه هیچ عکسل العملی نشون نمیداد ب سیستم وصل کرد اما هیچی نیومد گفت فقط باید بازشه با دستگاه😢😢😢

ببین ببر نمایندگی خود سامسونگ تو این مغازه درپیت ها نبر خراب کنن

اینا وارد نیستن 

گارانتی نداره؟

ببین ببر نمایندگی خود سامسونگ تو این مغازه درپیت ها نبر خراب کنن اینا وارد نیستن  گارانتی ندا ...

اره باید ببرم نمایندگیش

نه ۳ سال پیش خریدمش

چقدغصه خوردم از دیروزه خداااا