2777
2789

حالا اگه دعوات شد منم تگ کن خودافیس

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوسه روز دیگ دعوامون میشه میزارم

سونیا باهاش کات کن خیلی بد دهنه بهت گفت خراب چطور میتونی تحمل کنی؟من ی بچه دارم اگه بهم بگه خراب با وجود بچه بازم ترکش میکنم

سونیا باهاش کات کن خیلی بد دهنه بهت گفت خراب چطور میتونی تحمل کنی؟من ی بچه دارم اگه بهم بگه خراب با ...

منم میخوام ترکش کنم واسه عکسام دارم مدارا میکنم وگرنه کدوم دختری چنین مردی تحمل میکنه؟

به قران جدیه جدیه باشه دیگ تاپیک نمیزنم

بخاطر خودت میگم این پستارو میخونی بدتر بهم میریزی

وگرنه من ک میتونم تو تاپیکت نیام

فکر چاره باش عزیزم از نمک ریختن بقیه ک مشکلت حل نمیشه

بخاطر خودت میگم این پستارو میخونی بدتر بهم میریزی وگرنه من ک میتونم تو تاپیکت نیام فکر چاره باش عز ...

اره عزیزم هر چی بیشتر تاپیک میزنم بیشتر اعصابم بهم میریزه

منم میخوام ترکش کنم واسه عکسام دارم مدارا میکنم وگرنه کدوم دختری چنین مردی تحمل میکنه؟

هیچ گوهی با عکسات نمیتونه بخوره.فوقش اینه گوشیتو گم کن.اگه ب خانوادت نشون داد بگو گوشیم گم شده این پیدا کرده داره سوءاستفاده میکنه از عکسام

تاپیک های قبلیمو بخوانید متوجه میشید 

باور کردن یا نکردن من مهم نیست من تاپیکو خوندم هم ناراحت شدم هم خندیدم امیدوارم زودتر مشکلتون حلشه خودتو دست کم نگیر جرات داشته باش با خانوادت در میون بذار اگه خانوادت پشتت باشن هیچ کاری نمیتونه بکنه 

هیچ گوهی با عکسات نمیتونه بخوره.فوقش اینه گوشیتو گم کن.اگه ب خانوادت نشون داد بگو گوشیم گم شده این پ ...

اره عزیزم ولی حیف سه سالی ک سر این احمق رفت من نگران عکسها نیستم خوب اشتباه خودم بود فرستادم ولی سه سال الکی حروم شد