2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وقتی ترکیدی میفهمی 😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

میگن عکسای بچه ها رو که دوستان توی تاپیکای نی نی آپلود میکنن بر میداره. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بابا یکی رود اسمش کاربر وقیح همچین چیزی بود

عکس میذاشتن بچه ها سریع اسکرین میگرفت بعدا تاپیک میرد تهدید گیکرد

یا نظرسنجی میذاشت ک عگس مستهجن بذارم براتکن؟

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
میگن عکسای بچه ها رو که دوستان توی تاپیکای نی نی آپلود میکنن بر میداره. 

میذاره سایتای خارجی.

من هر بار توبه میکنم نزارم ولی نمیشه😂البته ۳ثانیه میذارم

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم

وای خدا؛ اسمشو دیدم دلم ریخت یهو

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عکس مردمو ور میداره میذارا سایتای خارحی

کی فهمیده میذاره سایتای خارجی؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز