جلیقه مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 961 عنوان خانوما 81 بازدید | 13 پست بچه ها برا اقدام روزای چندم باید نزدیکی کنیم ۱۲ ۱۴و ۱۶ کافیه 1398/01/30 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 بستگی ب کمر شوهرت داره تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
جلیقه مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 961 بستگی ب کمر شوهرت داره شوهر من که احمقه باید التماسش کنم میخام ببینم اگه این شب کافیه بهش رو نندازم
منتظرمسافرکوچولو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 906 اگه جنسیت برات مهم نیست ازوقتی پاک میشی تادوره بعدی یه شب درمیون اقدام کنهرشبم به شوهرت کاسنی بدهتخمدان خودت وکمرشوهرت رو باروغن سیاهدانه چرب کن 👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 شوهر من که احمقه باید التماسش کنم میخام ببینم اگه این شب کافیه بهش رو نندازم عزیزم اگ واس بارداری اقدام میکنی یک روز در میون نزدیکی داشته باشین ک اسپرما قوی تر باشن تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
جلیقه مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 961 عزیزم اگ واس بارداری اقدام میکنی یک روز در میون نزدیکی داشته باشین ک اسپرما قوی تر باشن اینا رو میدونم میگم این سه شب کافیه اخه دکتر گفته بود از ۱۲ تا ۱۸ کافیه
mahshidddd عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 872 روز پنجم تا هشتم بعد از پاک شدن هم احتمالش زیاده باردار شی هم احتمال پسر شدنش زیاده خدایا منو شرمنده نکن دشمنامو شاد نکن میدونم بنده خوبی نیستم ولی تو خدایی کن😔
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 اینا رو میدونم میگم این سه شب کافیه اخه دکتر گفته بود از ۱۲ تا ۱۸ کافیه من دکتر بهم گفت دوازه الی پانزده روز بعد از پروییدیت اقدام کن بین این روزا همین کارو کردم ماه دوم باردار شدگ تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
جلیقه مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 961 من دکتر بهم گفت دوازه الی پانزده روز بعد از پروییدیت اقدام کن بین این روزا همین کارو کردم ماه ... یعنی ۱۲ تا ۱۵ اقدام گردی باردار شدی بیشتر نیازی نیست برنامه باشه همین روزا کافیه
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 یعنی ۱۲ تا ۱۵ اقدام گردی باردار شدی بیشتر نیازی نیست برنامه باشه همین روزا کافیه روزای تخمک گزاری بین همین روزاس تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
جلیقه مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 961 روزای تخمک گزاری بین همین روزاس ممنون...برم راحت بخابم اعصابم نمیکشه به شوهرم التماس کنم
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 ممنون...برم راحت بخابم اعصابم نمیکشه به شوهرم التماس کنم حالا چرا التماس از خداشم باشه مردا هم ناز میکنن تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
jooooje عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 10850 شوهر من که احمقه باید التماسش کنم میخام ببینم اگه این شب کافیه بهش رو نندازم عینه شوهره منه