2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جنسیت برات مهم نیست ازوقتی پاک میشی تادوره بعدی یه شب درمیون اقدام کن

هرشبم به شوهرت کاسنی بده

تخمدان خودت وکمرشوهرت رو باروغن سیاهدانه چرب کن

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
شوهر من که احمقه باید التماسش کنم میخام ببینم اگه این شب کافیه بهش رو نندازم

عزیزم اگ واس بارداری اقدام میکنی یک روز در میون نزدیکی داشته باشین ک اسپرما قوی تر باشن

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
عزیزم اگ واس بارداری اقدام میکنی یک روز در میون نزدیکی داشته باشین ک اسپرما قوی تر باشن

اینا رو میدونم میگم این سه شب کافیه اخه دکتر گفته بود از ۱۲ تا ۱۸ کافیه

اینا رو میدونم میگم این سه شب کافیه اخه دکتر گفته بود از ۱۲ تا ۱۸ کافیه

من دکتر بهم گفت دوازه الی پانزده روز بعد از پروییدیت اقدام کن بین این روزا همین کارو کردم  ماه دوم باردار شدگ

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
من دکتر بهم گفت دوازه الی پانزده روز بعد از پروییدیت اقدام کن بین این روزا همین کارو کردم  ماه ...

یعنی ۱۲ تا ۱۵ اقدام گردی باردار شدی بیشتر نیازی نیست برنامه باشه همین روزا کافیه

یعنی ۱۲ تا ۱۵ اقدام گردی باردار شدی بیشتر نیازی نیست برنامه باشه همین روزا کافیه

روزای تخمک گزاری بین همین روزاس 

ممنون...برم راحت بخابم اعصابم نمیکشه به شوهرم التماس کنم

حالا چرا التماس از خداشم باشه مردا هم ناز میکنن