2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فقط گوشه های لبته ممکنه قارچ باشه ...اما اگه خشکی معمولیه شب روغن نارگیل بزن بخواب فرداش نرم نرم میشه یعنی من همه چیرو تجربه کردم از بابم اب بگیر تا وازلین و پماد آد اما فقط روغن نارگیل عالیه

خوده لبت پوسته پوسته شده یا پوستت؟اگه لبت پوسته پوسته شده وازلین و پماد ویتامین آ د بزن اگه پوستت پوسته پوسته شده ژل تنظیم کننده چربی پوست سروینا بگیر رنگش آبی کمرنگه من استفاده کردم خیلی خوب بود آب و میوه زیاد بخور

اگه فقط گوشه های لبته ممکنه قارچ باشه ...اما اگه خشکی معمولیه شب روغن نارگیل بزن بخواب فرداش نرم نرم ...

گوشه لب اگر زخم بشه بخاطر انتقال باکتری های بزاق هست 

الکل سفید چاره اصلیشه 

و جلوگیری از ترشح بزاق با گوشه لب

اطراف لبم گوشه هاش

خب پماد ویتامین آد بزن ماهی یک آمپول ب کمپلکس  و ب۱۲بزن  ماهی یک قرص ویتامین دی بخور آب ریاد بخور از صابون برا شستشو استفاده نکن فقط ژل یافوم استفاده کن قرص آهن اسید فولیکم بخور من این کارارو انجام میدم و از پوستم راضیم بعد از هر شستشو هم ی کم کرم نرم کننده بزن ب پوستت همیشه حتی تو زمستون هم ضد آفتاب بزن 

گوشه لب اگر زخم بشه بخاطر انتقال باکتری های بزاق هست  الکل سفید چاره اصلیشه  و جلوگیری ا ...

احتمال قارچم هست عزیزم البته من روغن نارگیلو برای خشکی معمولی پیشنهاد دادم وگرنه در مورد باکتریهای بزاق حق با شماست