2777
2789
عنوان

شیردهی

94 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من دیروز نی نیم ب دنیا اومد،دکتر گف هر دوساعت ی بار بیدارش کنم بش شیر بدم،ب سختی بیدارش میکردم ب سختی شیر میخورد ب سختی هم میخوابید

ولی شب از ساعت۱۲ تا۷ونیم صبح بدون ذره ای استراحت بیدار بود و هر ۵دیقه ی بار گریه میکرد، بخاطر دل درده یا خوب شیر نخوردن؟

شیرم هنوز آغوزه و خداروشکر ب اندازه کافی دارم،ممکنه گرسنه باشه؟نوک سینم پهنه ولی هرجور شده بش شیر میدم و تا جایی ک بتونه میخوره 

من کاملا بی تجربم لطفا کمکم کنین اگه میتونین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره بچه منم انجوری بود احتمالا از دل دردش باشه یکم تو شیشه شیرش براش عرق نعنا با قند بده اگه دل درد باشه خوب میشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک

نوزادم 3ماهشه

ببین مطمین باش سیر میشه

بعد شیر دادن حتما اروغشو بگیر

بزار رو شونه ت. آنقدر آروم بزن پشتش که بادگلو بزنه وگرنه نمی‌خوابه یا از خواب می پره

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

حالا تا 4ماهگی شبا بیداره

معمولا بعد 40روز شب و روزش و پیدا می‌کنه

ی ربع قبل شیر دادن بهش قطره بیلی ناستر بده

یا گریپ میکسچر یا کولیک ایزی🤣باید امتحان کنی ببینی کدوم بهش اثر داره

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

موقع شیر دادن اگه خوابش برد

کنار گوشش رو ماساژ بده سریع بیدار میشه

حداقل حدود 7تا 10دقیقه شیر خوردنش طول میکشه

عزیزم اولش همینطوریه نوزاد فک میکنه هنوز تو شکم مادرشه دخترمنم تا۳ماهگی روزا خواب بود شبا بیدار تااینکه خوابش درست شد بعدشم عزیزم بهش یکم دوای خونگی بده خوبه براش مثل تلنجبین با بزرگترها بیشتر میدونن