2789
عنوان

باردارا

67 بازدید | 10 پست

سونوگرافی انومالی انجام دادم دکترگفت اب دورکلیه بچت جمع شده قراریک ماهه دیگه سونوبدم ببینم تغییری کرده یانه تورابخدا دعابکنیدچیزی نباشه شما تا حالا کسی دیدین همچین باشه مث بچه من مع ماه پنجم بارداریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پنج تا صلوات  فرستادم..

ددختر دایی من ماه اخر رفته بود سونو.سونوگرافی گفته بود توی سرش اب جمع شده..والله دنیا اومد سالم سالم بود..وزنشم اشتباهی گفته بود4.5در حالی که3.5بود

منم هفته نهم دیروز رفتم سونو گفت رحمت دو شاخه خفیفه حالا هرچی تو نت میخونم حالم بدتر میشه راجب این چیزایی که نوشته 

دیگه توکل کردم به خدا هرچی اون بخواد همون میشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
منم هفته نهم دیروز رفتم سونو گفت رحمت دو شاخه خفیفه حالا هرچی تو نت میخونم حالم بدتر میشه راجب این چ ...

منم مثل شما خدا خودموشوهرچن روزه فقط کارمون غصه اس نظرکردم ماه رمضان ختم قران انجام بدم بچم چیزیش نباشه به حق حضرت علی که مشکلم شمام چیزیش نباشه 

منم مثل شما خدا خودموشوهرچن روزه فقط کارمون غصه اس نظرکردم ماه رمضان ختم قران انجام بدم بچم چیزیش نب ...

مرسی عزیزم ایشالا که نینیت به سلامت به دنیا میاد غصه خوردن و استرس برامون خوب نیست پس اروم باش و بسپار دست خدا ❤️❤️

خدایا شکرت بخاطر همه چیز