تشخیص قارچ سمی چطوریه؟ چطور بدونیم سمی هست یاخوردنی کسی با عکس میتونه تشخیص بده عکسشو بفرستم؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
فدات مرسی میندازمشون دور خیلی خطرناکه قارچ اصلا به دلم ننشست
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نمیدونم که منم سر در نیوردم شک داشتم بهشون ولی میندازمشون دور اصلا دلم راه نمیده
قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁