2777
2789
عنوان

کریر یا ساک حمل؟

354 بازدید | 21 پست

بچه هابه نظرتون کدوم بهتره؟

به نطرمن ساک حمل بیشتر برای نوزاد خوبه

بچه شش هفت ماهه توش اروم‌نمیگیره چون خیلی صافه به نطرتون همینطوره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کریر مصرفی تره

بعدم رو کالسکش سوار میشه راحت میتونی ببریش بیرون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کریر بهتره 

مثلا رستورانی مهمونی جایی میرید کریر وسیله بهتریه تا ساک حمل

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

پس کریر بهتره

مرسی دوستان😘 فقط یه چیزی دو دلم کرده اینکه میگن کریر خیلی سنگین میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کریر من داشتم برعکس همه که میگن بی مصرفه خیلی هم کارا بود . 

بچه وقتی تو ماشین   میخوابید میذاشتمش توش  و راحت چندساعت میخوابید . ولس مسافرت عالی .

تو خونه  وقتی کار دلشتم میذاشتمش توش میذاشتم جلو تی وی یا میبردم با خودم تو آشپزخونه و من کارامو میکردم و ...

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

من از چندتابچه دار شنیدم که کریر خیلی سنگینه و حملش سخته براهمین حودمم نخریدم یه ساک حمل برادخترم درست کردم🤗

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
پس کریر بهتره مرسی دوستان😘 فقط یه چیزی دو دلم کرده اینکه میگن کریر خیلی سنگین میشه

درسته سنگینه . ولی تو که قرار نیست بذاری توش بری خرید که سختت باشه 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
من خودم ساک حمل رو ترجیح میدم، اتفاقا چون تهش صاف عوارضش کمتربرا بچه، من تایکسال و 3و4ماهگیش استفاده ...

بچه توش بیقرار نمیشد؟ چون نمیتونه جلو رو ببینه واسه همین میگم

من خودم ساک حمل رو ترجیح میدم، اتفاقا چون تهش صاف عوارضش کمتربرا بچه، من تایکسال و 3و4ماهگیش استفاده ...

اون موقع خیلی تحقیق کردم حتی از خود فروشنده ها، براهمین ب این نتیجه رسیدم ک ساک حمل بگیرم، بزرگترم که شد میذاشتم روی تابش میخوابوندمش توش خخخ

توی ماشین میذاشت همسرم ووقتی من دانشگاه بودم میبردمش این ور و اونور، اون موقع هنوز صندلی کودک نگرفته بودیم براش، 

تهش هم صاف کمر بچه اذیت نیست و.... 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200