2821
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 30 پست
معلومه بهش ارزش و احترام نمیدی اگه تصمیم داری باهاش ازدواج کنی بهش احترام بزار و بهش بگو که تو زندگی ...

آخه بی احترامی نمیکنم واقعا

شایداون مردده

الانم ازصبح هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متوجه مشکلت شدم دوتا راه بیشتر نداری یا  به اصطلاح اونو  وارد قلبت کن وعاشقش باش  ...

مشکل چیه

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
مشکل اینه که اون متوجه شده تو اونو دوست نداری یا تو زندگیت در اولیت اخر گذاشتی از عملت یا حرفت فهمید ...

شاید

یعنی مرددنیست؟

میگه اگه نمیخاستمت مجبورنبودم بهت پیشنهادازدواج بدم...

تو رو میخاد که اومده خواستگاریت ولی تو اونو دوس نداری و اون متوجه شده نسبت به تو سرد شده 

مرسی عزیزم

عزیزم حالا که از کرده خودت متوجه شدی بهش اس ام اس بده باهم مذاکره کنین یا بچسب به خانوادت یا به نامز ...

چشم عزیزم

ازصبح زنگ میزنم جواب نمیده

نمیدونم چرا

اس ام اس بده اونم با احترام باهاش حرف بزن جواب میده

جواب نمیده

دیشب گفت همسر آینده ات نارحت شدم

گفتم دیگه پیام نده

نمیدونم مریضه یاجایی رفته گوشیش روجاگذاشته یا...

تقصیر خودته خب بهش اس بده احتمالا رو دنده لج افتاده 

جواب داد

سلام خواهشابه من زنگ نزن

نمیتونم جواب بدم 

خودم زنگ میزنم

دیدی گفتم تقصیر خودته بزار باخودش تنها باشه بتونه تصمیم بگیره 

باشه عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792